4

Stallone kilépett az Expendables 4-ből

expendablesA 80-as évek akciófilmjein felnőtt tömegeket sóhajtottak fel, amikor kiderült, hogy Sylvester Stallone visszatérne a gyökerekhez és a régmúlt időket idéző filmet szeretne összehozni. Ráadásul nem csak néhány kemény legény, hanem 30 évvel ezelőtt a műfajban sztárnak számító ismerős arcot is hozna magával. Azonban a harmadik résznél valami megváltozott, érthetetlen módon ifjú titánokat rakott a történetbe, eléggé túlzsúfolt lett a film és a franchise leggyengébb darabja is volt egyben. Ennek ellenére bejelentették, hogy lesz folytatás. Azonban a Deadline értesülései szerint Stallone fogta magát és búcsút intett.

A gond? Nem a fizetés körül keresendő a probléma, hiszen a 20 millió dolláros gázsiját megkapta volna. Sly és a producer, Avi Lerner egyes dolgokban nem igazán tudtak megegyezni. Lerner azt mondta, hogy rendszeresen vannak más véleményen, de ezúttal bizonyos dolgokban egyáltalán nem tudnak közös nevezőre jutni.

Az biztos, hogy az új rendező és forgatókönyvíró személyében nem volt egyetértés, de ezúttal volt némi vita a CGI kapcsán is, amelyet a producer saját cégén keresztül intézett volna. Mindazonáltal Lerner folytatná a franchise-t, de kérdéses, hogy a többi színész – mint pl. Jason Statham, Dolph Lundgren – mit lép Stallone távozására.

4 komment

 1. Az első nosztalgiázásnak elment, a második borzasztó volt, a harmadikat meg se néztem. Abba kéne hagyni ezt az erőlködést.

  • Ennyi erővel a DC univerzum építését is le lehetne húzni a WC-n. 😀 Hogy a Transformersekről ne is essen szó. 😀
   Maradjunk annyiban, hogy ez a te véleményed.

   Bar Sly nelkül valóban sokkal kevesebb értelme lenne. Esetleg ha Schwarzi veszi át a csapat vezetését. Ha ő nem, akkor tényleg felejtős így.

   • Sly nélkül is van ebben élet, ahogy írtad, Arnie is átvehetné az irányítást. Esetleg előkotorhatnák Rutger Hauert és lehetne vak a filmben:)

  • Szerintem csak a harmadik volt rossz, méghozzá azért, mert csúnyán elcseszték az alapötletet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *