1

G.J. Joe reboot közeleg

gijoeElég sokat kell várni az újabb G.I. Joe filmre. Az első két rész a költségvetésük fényében nem hozott túl sokat, nem tudott olyan szinten érvényesülni, mint a Transformers, de tervezgették a következő felvonást. Az elgondoláson kívül csak annyi tűnt biztosnak, hogy Dwayne Johnson is benne lesz, illetve bőven láthatunk majd nindzsakciót, mert a producerek szerint erre van csak igazán nagy igény. Azonban a stúdiónál átkalibrálták a tervezési folyamatot és alakítanak a franchise-on.

„A világ megváltozott és éppen ezért a G.I. Joe csapatnak is változnia kell.” – mondta Simon Waters, a Hasbro egyik fejese. Frissíteni szeretnének a franchise-on, szeretnének néhány karaktert kidolgozni. És hát egy reboot került a tervezőasztalra. Ehhez Stephen Davis még annyit tett hozzá, hogy olyan G.I. Joe filmet akarnak, amely sokkal érdekesebb és tetszetősebb lesz a rajongók számára és egyúttal nem csak az amerikai, hanem a nemzetközi közönség számára is élvezhető lenne.

A Paramount a Hasbro-val karöltve egy Marvelhez hasonló nagy filmes univerzumon dolgozik, ahol többek között bemutatkozna a Micronauts és M.A.S.K.. Illetve ezek után eléggé esélyes lehet egy Transfomres – G.I. Joe crossover is.

Egy komment

  1. a g i baromsägokbol sztem epp eleg volt , mindket resz feledhetö volt. a M.A.S.K. jo tema en nagyon csiptem a rajzfilm sorozatot kb 1 eve ujra is neztem , de a hasbrot ismerve majd egy tf klon lenne az egesz , pedig böven van benne potenciäl hogy mäs legyen . Realizmusra gondolok földhöz ragadtab dolgot ugy se mernek bevällalni meg magasabb besoroläst , maradnak a regi jolbevält nyäri cgi orgia plusz nyältenger blockbuster receptnel …. sajnos ez pl a tf eseteben jövedelmezö egyet jelent a penznyomtatäsi joggal…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Biztosra megyünk *