8

Schwarzenegger szerint lesz újabb Terminator film

terminatorgenisiskep10A Paramount nem igazán akar újabb Terminator filmet készíteni, így egyelőre a franchise sorsa eléggé kérdéses. Készül-e vajon újabb rész? Lesz-e valamiféle bejelentés? Arnold Schwarzenegger a Fandangonak beszélt erről: „Csak azért mert a Paramountnál nem akarnak semmit kezdeni a Terminatorral nem jelenti azt, hogy a másik 15 stúdió sem akar. Szóval egyáltalán nincs vége a franchse-nak. Mármint úgy értem, hogy folyhatnak tárgyalások más stúdióval is. Részleteket nem árulnék el, majd szépen be fogják jelenteni. De azt elmondhatom, hogy a Terminatornak nincs vége. És azért gondoljunk arra is, hogy 2018 után James Cameron visszakapja a jogokat és biztos, hogy folytatni fogja.”

Korábban Cameron arról beszélt ha visszakerül hozzá gyorsan félre is teszi, hiszen ő a T2-vel lezártnak tekinti a franchise-t. Ám év elején már úgy nyilatkozott, hogy a mai modern időkben, a digitális korszakban nagy lehetőségek rejlenek egy újabb produkcióban, eléggé időszerű lenne belevágni a következő felvonásba.

8 komment

 1. Én megmondom őszintén esetleg egy lezárt 3. részt néznék meg Cameron által. Az se érdekelne ,ha nem hozná az első két rész magasra tett szintjét, de egy méltó lezárás lehet még jó lenne vagy jó lett volna annak idején, és nem barmolták volna el a folytatásokkal. Mondjuk amilyen feldolgozás korszakát élünk végtére is úgy is elővették volna, és akkor barmolják el mind1…
  No lényegre: Arnold még itt van igaz öregen, Connort kéne még visszahozni aki a való életbe még él, de ugy elhagyta az élet ereje, és akkor még szépen fejeztem ki magam. Abba biztos vagyok, hogy Camerontól egy Terminator 3-at még az is várna aki utálja a folytatásokat mint a bűn. A másik meg az öreg biztos vagyok benne, hogy összetudná drótozni szerencsétlen Furlongot, hogy térjen vissza, és nézzen ki valahogy. De nem ő inkább 32131 évig az Avataron ül, és nézegeti a foszforeszkálós blámaságait….Annyira sajnálom, hogy kedvenc rendezőm elpazarolja éveit, és annyi jó filmet tudna még csinálni, ha akarna…Az a baj elkurvult ő is, és csak a látványra megy pedig annak idején a tartalomra is helyett hangsúlyt ami soha nem volt az erőssége, de karakterekben, atmoszférában, na, és az akciókban amibe mai napig a legjobb verhetetlen volt. Tetszett tőle az Avatar, de a leggyengébb filmje minden tekintetbe pedig láttam vagy 9-szer moziba.
  Linda Hamilton is öreg már, de ha úgy van még őt is össze lehete rakni egy utolsó részre. De ebből úgy se lesz semmi csak az én álmom.

  • Nem teljesen értek egyet. Szerintem pont Cameron az, aki nincs rászorulva a lóvéra és azon a szinten van, ahol inkább ő mondja meg, hogy mi legyen és ne a producerek. A Titanicban senki nem bízott, aztán meg hónapokig állt a bevételi listák élén. És valahol ott vált afféle természetbúvárrá. Az Avatarral is meg akarta mondani a tutit, bár a többség inkább csak egy szórakoztató nagy kékséges filmet látott benne. Én inkább azt mondanám, hogy túlságosan is beleállt a “Figyeljünk a természetre” üzenetre. Ezért akar Avatarozni. Szerintem ebben nincs 5-6-7 filmnyi történet, de hát mégiscsak Cameronról van szó:) Viszont le tudja passzolni a Terminatort másnak. A Battle Angel-t is rábízta Robert Rodriguezre.
   Egyébként a Terminatorral is úgy vagyok, mint a Star Warsszal, Skywalkerék nélkül is lehetne történeteket gyártani. Így a Terminatorhoz sem kell feltétlenül Schwarzenegger. A jövő csatározásából sokat ki lehetne hozni, kár, hogy a közönség annyira nem volt erre vevő. Vagy volt olyan könyv is, amelyben a halálosztó masina a középkorba ment vissza, azt hiszem Mark F. Wilson (Nemes István) írta.

 2. Halálzóna-Ellencsapás-Invázió meg még nem egy regény ami a jövőbe játszódik igen ezt kihagytam, hogy ebben az időben is lehetne annyi filmet csinálni mint égen a csillag. Pont ez a bajom amúgy amit írsz, hogy lepasszolja a filmeket pont azokat amikbe mindig is erős volt, és helyette a kék makikkal foglalkozik ez fáj tőle mert annak idején ő megmutatta mi is egy szájön fiksön most meg kb csak limonádét ad mindenkinek. Régi filmjeibe nem csak a látvány volt az első ikonikus karaktereket teremtett nem egyet. Avatarból egyet nem tudnék mondani aki megamrad talán Parker karaktere, de az is szerepelt vagy pár percet.
  Amúgy a T2 utáni időben is írtak egy trilógiát aminek még csak az első részét sikerült elolvasom: Hasonmás, Közelgő Vihar, Jövő háborúja. Az első rész után bár a folytatásból is eljutottam már valaemddig simán azt mondom lehetett volna filmet kreálni sok jó ötlet, és karakter van benne. Nem tudom hallottál e róla.

  A másik meg igen ez a mindig menjünk vissza az SW-be Lükéhez, Termiantorba Arnoldhoz stb….rakás jó világ van Univerzumok amikbe ugrándozni lehetne a jobbnál jobb ötletekkel. Főleg egy Jövőbeni Terminatorba is mennyi potenciál lenne, SW-ről nem beszélve ami nem egy csésze tea Univerzummal rendelkezik nem helyette Hálivúd Rebotol meg Rebotol meg Remekel meg mittudomén elég szomorú.

  • A Mark F. Wilson – Christopher Sethfield vonalat olvastam, jó kis ponyva volt:) Talán Hollywood is hallott róluk. Ez a Hasonmás már annyira nem tetszett, szóval nem folytattam. Cameronnak is vannak ötletei, de ahogy mondtam, ő már inkább a környezetvédelemben gondolkodik. Ha a nevét adja az új Terminatorhoz, akkor tuti meg akarja mondani, hogy a mai modern technológia rossz, a Skynetnek mennyire könnyű dolga van/lesz/stbstb.

 3. Cameronnak mind1 milyen ötletei vannak azóta Pandoran ragadt, és számolja a világító marháit….Pont az veszett el az emberből ami miatt megszerették régen annyian. Persze értem, hogy mindig a közönséget szolgálja ki, de ennél ő mindig jobb volt mint amit mutat. Arról nem beszélve, hogy a folytatást meg már addig húzza, hogy lassan világvége. Csalódás nekem az ember minden téren pedig az ő filmjei nálam az etalonok, de sajnos csak a külcsinre ad már. Kíváncsi leszek erre a foylytatására, hogy a retyón meg pár emberrel milyen sztorit talált ki. Mondod, hogy nincs ennyi rész az Avatarba, de azért ő tán már az 5. részen is gondolkodik, ha jól emlékszem? De 4 az biztos….

 4. Cameron egy zseni, nem vitás. DE! Hogy legutóbbi Terminator filmnél azt nyilatkozta, hogy “jujj, én láttam a filmet és nagyon f@sza lett”, hát elmehet oda ahova gondolom.

  Tényleg belehülyült az Avatarba. Én nem mondom, hogy Terminátorozzon. De valamit csinálhatna. Mert ez a tökölés, egy ilyen rendezőtől, kissé már idegesítő.

  • Azt csak mondta….azért az interjúba még se mondhatta azt, hogy egy rakás hulladék…adtak neki egy kis lóvét érte azt csiripelt amit kellett.

 5. Lenne még kakaó bőven ebben a franchiseban, de tényleg szomorú mit össze nem balfaszkodtad a stúdiók a második film óta.
  A probléma az, hogy egész egyszerűen nem is értik, hogy mitől kalsszikus az első kettő. Cameron egy történetet akart elmeséleni, teljes komolysággal, ezek meg csak pénzforrásnak tekintik az egészet valódi ötlet nélkül.
  Én mondjuk bírom valamennyire az utolsó filmet, bár ahhoz kellet azért egy interjú az írókkal, hogy értsem logiokailag hogyan lett felépítev a fiim. De igazság szerint akor sincs sehol az első kettőhöz képest, az biztos.

  Namost szerintem két dolok kell jó terminator filmhez. Az első Brad Fiedel. Az ő ikonikus zenéje még többet tett hozzá az első két filmhez mint Arnie maga. Aki nem az ő nevével kezdi a stáblistát, az helyből nem is érti az egészet. A másik, hogy alap a korhatáros besorolás. Ha nem kőkemény a film akkor, ha nem zsigerbe vágó, akkor fel annyit nem ér, noha mondjuk a második rész azért puhább volt az biztos. Az baj, hogy családi filmként akarnak tekinteni az egészre a producerek, mikor ennek kőkemény akciónak kéne lennie. Ami fontos morális kérdéseket is boncolgat.
  Jó lenne még Arnie-t is látni ebben a szerepben, hogy méltó búcsút vehessen. Bár ezt most már max inkább csak cgi fiatalítással lehetne összehozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *