5

Minimum még 14 Transformers filmet kapunk

Sejthető volt, hogy jó ideig nem veszik le a napirendről az alakváltó robotokat, jó néhány hónappal ezelőtt kiderült, hogy a stúdió létrehozott egy írószobát, ahol a Transformers franchise-hoz szülnek történeteket. Mégis mennyit? Gondolhattuk, hogy sokat. Viszont Michael Bay a londondi Cineworld IMAX-ban elárulta a jelenlegi konkrét számot: 14. Megerősítette, hogy ezek közül az egyik az Űrdongó spin off lesz, amelyet Travis Knight fog megrendezni.

transformersbay

Bay hozzátette, hogy a The Last Knight az ő hattyúdala, vagyis nem rendez több Transformerst.  Megígérte a rajongóknak, hogy ezúttal mindent beleadott és elégedettek lesznek a látottakkal.

5 komment

  1. Ezzel kvázi beismerte, hogy a többibe nem adott bele mindent és összecsapta? 😀 Mondjuk mind1 is, mert ezt már hallottuk, hogy utolsó trafó filmje, de mást meg nem nagyon bíznak rá, szóval…..

    • Tavalyelőtt csinálta azt a filmet Benghazi katonáiról az nem volt rossz. Meg a Ubisoft-nál is azt mondták hogy rá akarják bízni hogy megfilmesítse a Splinter Cell játékukat.

  2. Nyugodj Békében Májkrém Bél….pedig az Izomagyak nem volt rossz tőle azt hittem marad annál a vonalnál, de hát a zsé az zsé…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *