0

Most Ang Lee próbálkozik a Gemini sci-fivel

anglee1997-ben került Darren Lemke sci-fi története a Disney-hez, a rendező Tony Scott lehetett volna, de nem lett semmi a filmből.A Gemini időről időre újra előtérbe kerül, majd ismét parkolópályára teszik. Az idők során Brian Helgeland, Andrew Niccol és David Benioff (ő konkrétan 2 milliót vághatott zsebre a munkáért) dolgoztak a szkripten.

Ismét fut egy kört a stúdió a projekttel. Ezúttal Ang Lee-t ültették a rendezői székbe. Egy öregedő, visszavonuláson gondolkodó bérgyilkos áll a középpontban, azonban komoly gondja akad. Saját, 25 évvel fiatalabb klónjával kell szembenéznie és bizony tudja ő is, hogy anno sokkal jobb volt mindenben.

Talán a legnagyobb a büdzsé volt, hiszen mindkét szerepre ugyanazt a színészt akarták és az effekteket hívták volna segítségül, de a technika túlságosan költséges. De mostanság már viszonylag kifizethetőnek tűnik, bár még így is elég mélyen a zsebbe kell nyúlni. A Benjamin Button különös élete (The Curious Case of Benjamin Button) is 150 millió dollárba fájt. Viszont a Looperben inkább a sminkesek oldották meg a feladatot, hogy Bruce Willis és Joseph Gordon-Levitt hasonlóságot mutasson.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *