9

Hivatalosan ekkor jönnek az Avatar folytatások

Az Avatar folytatásairól nagyon sokat beszéltek, több bemutató dátumot is megemlítették az eltelt évek során. A film hivatalos Facebook oldalára tettek ki egy képet, amely a következő részeken dolgozó csapatot mutatja és egyúttal a dátumokat is közölték: 2020. december 18., 2021. december 18., 2024. december 20., 2025. december 19.

avatarcsapat

9 komment

  1. Élni is kell addig….ennyi év alatt azért egy tökös szájöns összerakhatott volna ennek a műmájer generációnak, hogy megmutassa mitöl döglik a légy annyira sajnálatos ez…Pedig még mindig gyerekkorom kedvence de a látvány, a vzualitás teljesen elvette az eszét.

  2. Jó lenne, ha Cameron nem ülne mindig ilyen sokat a babérjain. Kifejezetten tehetséges rendező, és örülnék neki ha még valami mást is rendezne az Avatar folytatásain kívül.

  3. Avatar… Avatar… À, meg van! Aminek kb 8 ezer éve ígérték a folytatàsait.
    Most 16 millió K-s, 634 dimenziós kameràval forgatja. És a google összes szerverének a 156 ezerszeresére lesz szüksége. Nevetséges.

  4. Kiváncsi vagyok, mi lesz belőle. Úgy hallottam, megint a kamerák fejlesztésével volt részben elfoglalva, hogy azok olyanok legyenek, amelyek megfelelnek az elképzeléseinek.

  5. Cameronnak rég elment az esze, csak az olcsó vizualitás érdekli, mint Lucast. Nem tudom, hisz-e még valaki neki, én már nem.

    • Szerintem meg egyszerűen csak szeret fejleszteni, bütykölni. Tuti, hogy kijön valami olyasmivel, ami miatt a moziknak le kell cserélni az eddigi technológiájukat, gondolván az Avatar 2,8 milliárdos bevételére:) Ebből Cameron megszedi magát szépen és elmegy az űrbe…:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *