2

Három mutánsfilm is lesz jövőre

0xmenap1-1024x478A Foxnál elővették a naptárat és bejelöltek pár dátumot. Először is az X-Men Univerzum terén tűzött ki néhány zászlót. Először is 2018. április 13-án érkezik a New Mutants, amelyet 2018. június 1-jén követ a Deadpool 2 és végül 2018. november 2-án fut be a Dark Phoenix. Nem lesz kicsit sok három mutánsfilm? Elképzelhető, hogy a stúdió is erre a belátásra jut és a harmadikat átcsúsztatja 2019-re. Kivéve, ha már van konkrét terve az azt követő évre és végre megkapja Gambit is a saját kalandját és bemutatkozik az X-Force is.

A New Mutants-t Josh Boone vezényli le, Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Nat Wolff részese a produkciónak. Ryan Reynolds öltheti fel a piros kosztümöt a Deadpool 2-ben, Kábel Josh Brolin lesz és a gyeplőt David Leitch fogja. Az X-Men következő részét elviekben Simon Kinberg dirigálja, a hivatalos konkrét történetet nem tették közzé, de azért a cím alapján sejthető.

Sajnos Shane Black Predatora később lendül akcióba. 2018. február 9-ről egészen 2018. augusztus 3-ig tolták a bemutatót.

2 komment

  1. A Sötét Főnix elég jó történet, de egyszer már láttuk ennek egy lebutított verzióját, “Sansa Stark” meg nem elég tehetséges erre a szerepre.
    Leginkább a Deadpool 2 érdekel.

    • Nekem az X-Men 3 is tetszett. Viszont az időutazásos sztorival elölről kezdhettek mindent, szóval talán nem cseszik el. És ha azt vesszük, hogy a Deadpool 2-ért valószínűleg odalesz a nép és a New Mutants-t sem cseszi el Josh Boone, akkor elég jó felvezetést kap a film:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *