6

Tippeljünk: Mennyit hoz Logan a hétvégén?

loganposzter2Múlt héten a Get Out pörgette fel egy kicsit a box office eredményeket Amerikában. Most viszont Wolverine fogja behúzni a népet a vásznak elé? Az előző rész sokaknak csalódás volt, de a marketing tetszetős volt és ugye Hugh Jackman és Patrick Stewart sem fog mrá visszatérni az X-Men univerzumba. Talán 70-80 millió dollár össze fog jönni a jenkiknél. Ezen kívül érkezik a Mielőtt elmegyek (Before I Fall) fiatalokat megcélzó misztikus dráma, illetve A viskó (The Shack) vallásos dráma. Előbbiről úgy gondlom, hogy gyorsan kivérzik, utóbbi pedig hoz egy 15 milliós összeget. Szerintetek melyik film fog jól teljesíteni és a régebbiek közül melyik fogja tartani magát?

6 komment

 1. Logan tipp: 82 millió USD Észak-Amerikában a kezdő hétvégén. A végét olyan 250 millióra lőném be, világon pedig 600 körül. (Talán… Bár, lehet túl optimista vagyok.)

 2. Én azért egy kicsit magasabbra lőném be. Kezdő hétvége USA-ban 100 körül. Szerintem a jó kritikák be fogják csábítani az embereket a mozikba. Eddig mindenki elismerően szólt róla, aki látta. Én is megnézem moziban, amint tehetem.

 3. Egyértelmű, hogy a Logan “pofás” számokat fog elérni Amerikában: Hugh Jackman és Patrick Stewart is utoljára látható ikonikus szerepében, ráadásul állítólag még a film is remekül sikerült. Ilyenkor az amerikaiak “bekattannak”, és MINDENKI a mozikban múlatja az időt arrafelé. Ha új rekord nem is várható most, a végeredmény bizonyára combos lesz. Az én tippem a Top 5-re:

  1. Logan: 90 m.
  2.: Get out: 20 m.
  3. A viskó: 15 m.
  4. Lego Batman – A film: 12 m.
  5. John Wick – 2.felvonás: 6 m.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Biztosra megyünk *