0

Stb…

A TMZ szúrta ki, hogy Eddie Murphy elindította Twitterét és célzott rá, hogy elkészülhet az Amerikába jöttem folytatása, de ezt követően eltűnt a Twitter fiók.

Dwayne Johnson az Instagramján írt egy-két sort a Skyscraper filmjéről.

Christopher McQuarrie Instagramján kérdezett rá Henry Cavillnél, hogy bevállalná-e a Mission Impossible 6-ot, amire a színészt úgy felelt, hogy igen.

Kate McKinnon és Mila Kunis lehetnének a The Spy Who Dumped Me vígjáték főszereplői. A két színésznő jó barátnőket alakíthatnak, egyikük rájön, hogy az a férfi, aki szakított vele, nem más, mint egy kém.

0kmmk

Dan Trachtenberg rendezi a Space Race sci-fit, sztori nem ismert.

A Mandalay Pictures égisze alatt készülhet el a City on Fire, amelyet Cory Miller írt, forgatókönyve a Black Listre is rákerült. A történet az 1985-ös West Phiadelphia-i tűzről szólna, ahol 62 ház égett le és 11 ember halt meg.

A Working Title filmet készít a szír Yusra Mardini úszó életéből. Stephen Daldry lesz a rendező.

Samuel L. Jackson boldogan benne lenne a John Wick 3-ban.

Állítólag esélyes, hogy  David S. Goyer rendezi a Green Lantern Corps-t.

Jennifer Aniston aláírt a Dumplin – Így kerek az élet filmváltozatára.

Michael Rosenbaum is benne lesz a Galaxis őrzői 2-ben. Az Empire borítója a filmhez.

Sam Elliott leszerződött a Csillag születik remake-re.

A Paramount vette meg a That Other May Live történetet, amely August O’Neill életén alapul, az úriember a légierő őrmestere volt.

Lucy Hale főszereplésével készülhet el a Truth or Dare horror, a Blumhouse projektet Jeff Wadlow rendezi. Egy főiskolása Mexikóban belekerül a Felelsz vagy mersz játék természetfeletti változatába.

Billy Magnussen lépkedett fel Jason Bateman és Rachel McAdams mellé a Game Night fedélzetére. A történet szerint néhány párocska egy este során különféle játékokat játszanak, ám ezúttal egy gyilkossággal kerülnek kapcsolatba.

Justin Lin rendezheti a Netflix berkein belül a The Stand Off akciót, a sztori 1969 decemberében játszódik. Egy újonnan alakul rendőri egység, a SWAT első komolyabb bevetésére készül.

Ross Katz vezényelheti le Nick Blaemire musicaljének, az A Little More Alive-nak a filmváltozatát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *