0

Joe Eszterhas és a Guadalupei Szűzanya

eszterhasHoppá! Az egykor ünnepelt sztáríró, Joe Eszterhas újra hallat magáról. Mikor is találkozhattunk utoljára a nevével? A Szabadság, szerelem kapcsán, ami 2006-ban került a vásznakra, de sajnos a 90-es években a Showgirls bukása eret vágott karrierjén, akárcsak Paul Verhoevennek. Azonban Eszterhas ismét a figyelem középpontjába kerülhet, mivel az MGM-nél, Roma Downey és Mark Burnett produceri felügyelete alatt film készülhet Guadalupei Szűzanya forgatókönyvéből.

1531 telén Juan Diego-nak Mexikóban megjelent a Szűzanya a Tepeyac dombon és arra utasította a férfit, hogy menjen el a püspökhöz és húzzanak fel egy templomot arra a helyre. Később Diego a hideg idő ellenére egy rózsát talált, ami elfogadható jelnek találtak és fel is építették a Miasszonyunk-székesegyházat.

Eszterhas régóta dolgozik a szkripten, még jóval azelőtt belevágott, hogy Hollywoodban divatba jöttek volna a vallással témával bíró filmek. Pontosabban 14 évvel ezelőtt fogant meg benne a gondolat, amikor is eljött életében a nagy fordulópont. Crossbearer címen adta ki könyvét arról, hogy 2001-ben súlyos betegsége alatt megtért és hinni kezdett Jézusban. 2009-ben szó is esett a szkriptről, de azóta tettek közzé semmiféle részletet a projekttel kapcsolatban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *