0

InterCom hírlevél

0intercom

A valódi Bébi úr

0abMost akkor a valóság másolja a filmeket, vagy a filmek a valóságot? A héten került sor az új Dreamworks-féle animációs vígjáték, a Bébi úr (Boss Baby, hazai bemutató: április 13.) premierjére, amelyen a főszereplő eredeti szinkronhangját adó Alec Baldwin a feleségével és két gyerekével, a 3 éves Carmennel és az 1 éves Rafaellel vett részt. És a közönség csak bámult.

Hiszen a vígjáték egyik alap poénja az, hogy egy átlagos családba érkező édi újszülött igazából komoly férfiú, aki álruhás bevetésen van. Ezért lehet a csecsemőnek Alec Baldwin a hangja… de a kis Rafael, aki a fotósok kedvéért boldogan viháncoló nővérével ellentétben elég morcosan fogadta az ünnepélyességet…. maga a megelevenedett Bébi úr. A fekete öltönyben, nyakkendőben a vetítésre érkezett bölcsődés meghökkentően hasonlít a film rajzolt főszereplőjére. Ezt az anyukája, Hilaria is észrevette: „Van nekünk saját bébi úrunk otthonra…” tweetelte a büszke anyuka.

IC Press

Öreg róka nem vén róka

A filmes hírek folyton olyanokkal vannak tele, hogy milyen kaszkadőr trükköt vállalt éppen Hugh Jackman a Logan-ben vagy Jake Gyllenhaal az Élet-ben. De a világ nem igazságos. Mert tulajdonképpen azokról a mutatványokról kellene beszélnie, amelyekhez a Vén rókák (Going in Style, hazai bemutató: április 6.) főszereplői nem kértek kaszkadőrt, hanem maguk csinálták meg. Hiszen a három amatőr bankrabló nagy kalandjáról szóló vígjáték három főszereplője összesen majd 250 éves, és mind igazi legenda: Michael Caine, Morgan Freeman és Alan Arkin állítólag készen állt az akcióra.

– Az egyik legviccesebb nap volt, amikor azt forgattuk, ahogy a három öreg főpróbaként kirabol egy élelmiszer-boltot – mesélte újságíróknak Zach Braff, a film rendezője. – És amikor menekülni kell, elrabolnak egy villamos kerekesszéket, amit Michael Caine vezet, Morgan Freeman meg az elejére szerelt kosárban ül. Brooklynban filmeztünk, az igazi forgalomban, és nagyon féltettem őket, de ők élvezték az üldözést, nem akarták átengedni a terepet a várakozó kaszkadőröknek. Morgan Freeman-nek olyan kényelmes volt a kosár, amiben ülnie kellett, hogy egész nap ki se szállt: a szüneteket is ott töltötte. És élvezte, ha száguldozhatott…

IC Press

Arthur király szemérmes

– Mindenki azt hiszi, hogy azért menő színésznek lenni, mert folyton gyönyörű színésznőkkel csókolózhat az ember. De én utálom az ilyesmit.

Ezek a mondatok Charlie Hunnam-tól származnak, aki Guy Ritchie új filmjében, az Arthur király – A kard legendájá-ban (King Arthur: The Legend of the Sword, hazai bemutató: május 11.) félig gengszter-félig királyt alakít, és ezzel a főszereppel valószínűleg bebiztosítja, hogy ő legyen a következő évek egyik legcoolabb, legszexibb mozis pasija.

– Utálom a fertőzéseket, félek a baktériumoktól, borzadok attól, hogy esetleg szexjelenetet kell forgatnom – nyilatkozta a 36 éves, szuperjóképű színész, aki Arthur királyként inkább bunyózik, harcol és menekül, mint csajozik. – Ha véletlenül nekem kellett volna játszanom A szürke ötven árnyalatát, belehalok. A barátnőmön (Morgana McNelis) kívül senki mással nem akarok csókolózni.

IC Press

0chnm

Ropi anyuka ruhátlanul

Az Egy ropi naplója sorozatnál nincs családbarátabb, jó fejebb, pörgősebb ifjúsági könyvsorozat mostanában, így aztán nem is csoda, hogy a filmesek is felfigyeltek rá. Az Egy ropi naplója – A nagy kiruccanás (Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul, hazai bemutató: június 1.), melyben egy háromgyerekes házaspár nyaralása totál káosszá válik, igazi nagy nyári komédiának ígérkezik. Az alkotóknak nagyon vagány szereposztásra volt szükségük: ezért kaphatta a családanya szerepét Alicia Silverstone. Az egykori bajos csaj és kamaszsztár most negyvenévesen újra visszakerül a reflektorfénybe: legalább olyan dögös, mint volt, és csöppet sem lett visszafogottabb.

Amit a meztelen plakátjaival is bizonyít. Persze, csak a jó ügy érdekében vetette le a ruháit: egy állatvédő plakátsorozat kedvéért állt pucéran a fényképezőgép elé, hogy értelmet adjon az „inkább vagyok meztelen, mint hogy gyapjút hordjak” és a „hordd a saját bőröd, és hagyd, hogy az állatok is benne maradjanak az övékben” szlogennek.

A kampányban egyébként Taraji P. Henson, Khloe Kardashian és Olivia Munn is részt vállalt – a jó ügyet ők is szolgálták, de az Egy ropi naplója csak az egykori tinisztárnak jutott…

IC Press

0as1

0as2

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *