4

Tippeljünk: Melyik film hozza a legtöbb bevételt a hétvégén?

nagyfalkep2Amerikában egy horror-thriller, egy akció-fantasy és egy vígjáték küzd meg. Az egészség ellenszere (A Cure for Wellness), a Pofoncsata (Fist Fight) és A nagy fal (The Great Wall) nem jelentenek konkurenciát egymásnak, más-más műfajról van szó. Utóbbi már bemutatkozott jó néhány országban, csak Kínában 170 milliót söpört be, összbevétele 224 millió dollárra rúg. Vajon a jenkiknek mire számíthat? Ott van Matt Damon, mint ismerős arc, de érdekli-e őket a látványos-szörnyes haddelhadd? Sokkal jobban szimpatizálhatnak Charlie Day és Ice Cube poénkodásával, az efféle marhulásokra elég nagy a kereslet odaát. 2017-ben volt már sok horror, a többségük kiábrándító volt, éppen ezért kétséges, hogy Gore Verbinski rendezése fel tud-e majd mutatni korrekt eredményt? Hamarosan kiderül. Addig is: Szerintetek melyik film miképp teljesít és az korábbi bemutatók közül melyik állja a sarat?

4 komment

 1. Egyértelműen a Pofoncsata (Fist Fight) hozza majd a három film közül a legtöbbet a konyhára. Az amerikaiak szeretik az ilyen marhulásokat.

 2. Egyetértek az előző hozzászólóval, Pofoncsata lesz a nyerő. Pedig az egészség ellenszere ígéretesnek tűnik az előzetesek alapján (kicsit a Viharszigetre hajaz nekem).

 3. Szerintem A nagy fallal nagyon nem tudnak mit kezdeni az amcsik. Nem futottam bele semmi olyasmibe, hogy annyira látni akarják. A szép bevétel már megvan, ez már csak a hab a tortán.
  A Pofoncsata előzeteseit elnézve az volt az érzésem, hogy ezért odalesznek, meglepődnék, ha elhasalna.
  Az egészség ellenszere faszán néz ki, de mégis érzek benne egy kis elvontságot. Sok volt a horror mostanában, nem fog combos bevételt hozni.

 4. Namost az van, hogy Amerikában most 4 napos 7vége lesz, ezért tippjeimet is ennek megfelelően fogom megtenni. Szerintem meg a Lego Batman-film meg fogja őrizni 1. helyét. Habár nem sokkal nyerte az előző hétvégét (A sötét ötven árnyalata azért eléggé megszorongatta), eléggé kedvelik az amcsik, ezért kis csökkenése lesz, míg A sötét…-nek jóval nagyobb. 4 nap alatt 45 millát is hozhat szerintem, az új bemutatók közül erre egyik sem lesz képes. További sorrend:
  2.: Pofoncsata (kb. 24 m.)
  3.: A sötét… (kb. 23 m.)
  4.: John Wick 2. (kb. 20 m.)
  5.: A nagy fal (kb. 17 m.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *