6

John Wick: 2. felvonás – kill count

wick2

A John Wick folytatásában a főhős ismét kioszt néhány csinos fejlövést. De vajon mennyien harapnak főbe? Az előző felvonásban 84-en hunytak, a kill count most kicsit megnőtt. Szóval a továbbiakban spoiler.

tn_1johnwickkillcount

6 komment

 1. Több más oldalon is ajnározták hogy így meg úgy, és hogy ez nem is lett olyan nézhetetlen!
  Vitatom!!!
  Bár sejteni lehetett, hogy nem az élet nagy filozófiai rejtélyeiről fogja lerántani a leplet, de hogy egy valaki mindenkit szitává lő, és egy kisebb magánhadsereg sem tud egy embert likvidálni az már gyanús!
  Nem az akciófilmek kategóriában kellene indítani ezt az “alkotást”, hanem a sci-fi – ben!
  Maradjunk annyiban hogy ritka egy szar film lett!!!

 2. Ember, legkésőbb a metrós lövöldözésénél (valójában már az első résznél) le kellett volna, hogy essen, hogy ennek a szériának köze nincs a valósághoz, ez egy kvázi képregényes világ, ami kb. annyira hiteles, mint mikor Batman egyedül lever mindekit a rákba. Csak JW legalább kinyírja őket a rákba. 😀
  Ez egy stilizált film, ami arra az ősi férfiúi fantáziára épít, hogy mész, és aki szembe jön veled azt levered, mint a pányvakarót. 😀 Egyedül a világ ellen. Egy pusztítás pornó. Annak viszont rohadt jó. Ennyi. 😀

  Érdekes, hogy még több csaj is értékeli egyébként. Ismerek olyat aki négyszer megn

  • Na szóval a vége az az lenne, hogy már négyszer látta sz első részt.
   Érdekes ez a captcha rendszer ami itt van, mert a 6×8 az valahogy nem akart 48 lenni többedjére se, utána meg elcseszi nekem a rendszer az üzenet végét.

 3. Az első részt kb 6x láttam, a másodikat pedig 2x.
  Tetszett, nem érdekelt, mennyire valósághű, de amire felkaptam a fejem, az a sok-sok Nokia telefon! Majd figyeljétek meg, csúsztatott fedlapú, nyomógombos Nokiák vannak benne – kivéve Wick-nek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *