2

Vandervoort a Fűrész 8-ban

vandervoortEléggé keveset lehet tudni a nyolcadik Fűrészről. Legalábbis nem mondhatni, hogy a Saw: Legacy-ról eddig túl sok részletet elárultak volna. A Spierig fivérek leforgatták a filmet, amely már az utómunka fázisában jár és október 27-én be fogják mutatni.

Szóval bőven van még elég idő arra, hogy ütős marketinget rettyintsenek a horror köré. Azonban a történetről vagy a szereposztásról nem kellene hallgatni, nem? A sztori még most sem ismert, de azért kiderült, hogy Laura Vandervoort és Hannah Anderson benne lesznek a filmben. Meglátjuk mennyire lesznek játékos kedvükben.

2 komment

  1. I want to play a game! Nagyon várom!!! Speciál engem nem zavar, hogy nincs info a sztoriról, annál izgibb. A szereposztás pedig nem is érdekel, úgyis csak biodíszletnek vannak 😀 Viccen kívül, gondolom a sztori és szereposztás bizonyára már adna némi kiindulást hogy merre mehetnek a dolgok. Costas Mandylor, Cary Elwes vagy Tobin Bell nevei elég durván szétcsapnák a fantáziámat, ha kiderülne hogy benne lesznek! Akármilyen retek is lett a három után, valamiért ezt a sz@rt imádom! :3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *