1

Saulnier készíti a Hold the Dark thrillert

holdthedarkJeremy Saulnier a Blue Ruinnal megmutatta, hogy érdemes rá is figyelni. Majd a Green Roommal már egészen magasra tette a mércét. Már megtalálta következő munkáját, konkrétan februárban lát hozzá a Hold the Dark thrillerhez, amely William Giraldi regénye alapján készül.

A történet Alaszkában, egy kőkemény télen játszódik. Farkasok csapnak le Keelut városkájára és gyerekeket kapnak el. Vernon Slone hazatérve döbbenten mered fia holttestére, feleségének nyoma nincs. Mit sem törődve a hóval és faggyal, mindenáron meg akarja találni a nőt. Ezzel egy időben pedig Russell Core farkasvadász a helyi rendőrnyomozóval szintén szeretne a hölgy nyomára bukkanni.

Egy komment

  1. A 2013-as év legnagyobb felfedezése számomra a Blue Ruin volt! Azt a szikár kegyetlen kiábrándultságot amit az a film áraszt, azt nagyon kevésszer sikerül filmre vinni. Mióta azt láttam nagyon mardos a fájdalom amiért nem ő rendezte a Child of God-ot, mert a Blue Ruin eleve kicsit Cormac McCarthy-s atmoszférájú volt.
    Ezt is biztos meg fogom nézni, mert illik Saulnier stílusához!
    Egyébként, még 2007-ből van egy filmje a Murder Party, kegyetlen jó az is, ízig-vérig B horror, felszabadult és vicces, szarásig filmes utalásokkal/kikacsintásokkal, csak ajánlani tudom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *