4

Simon Pegg írja a Star Trek 4-et?

Mielőtt a Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond) a filmszínházakba került volna, a stúdió közzétette, hogy már gondolkodnak a következő részen is. Sajnos hiába lett egészen szórakoztató Kirkék újabb kalandja, a pénzügyi eredmények eléggé lehangolóak. Ennek ellenére a Paramount nem adott hangot csalódottságának.

Nem is oly rég Simon Pegg Twitterére posztolt ki egy képet, amelyen ő maga és Doug Jung, illetve J.J. Abrams produkciós cégének, a Bad Robotnak a logója látható. Szóval nagyon úgy tűnik, hogy hozzáláttak a forgatókönyvhöz. Mi lesz a történet? Rejtély, de korábban azért megemlítették, hogy James T. Kirk apja, George Kirk is részese lesz a sztorinak.

simonpeggstartrekir

4 komment

  1. Nem olyan tömeg cucc, mint pl az sw vagy az mcu, de eléggé eltolták a kampányt az első előzetessel, egyedi volt csak nem a mai mozinézőknek való. A film amúgy remek volt, szóval jöhet a folytatás, az egyik legjobb kémia van a szereplők között, Pegg meg igazi geek, nem fog csalódást okozni.

  2. Nem vagyok a lagnagyobb hive az ujkori ST filmeknek, de Pegg ha azt mondja forgatokonyvet ir egy darab sz@rrol en azt is orommel veszem! ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *