2

Ben Mendelsohn a Robin Hood: Originsben

mendelsohn1Nem csupán kémként bizonyíthat Taron Egerton a Kingsmanban, hanem a Robin Hood: Originsben helyt kell állnia. Joby Harold forgatókönyvéből készülhet a kalandfilm Leonardo DiCaprio produceri felügyelete mellett. Jamie Foxx játszhatja Little Johnt, Jamie Dornan szerződött le Will Scarlet szerepére és Eve Hewson domboríthat Marionként. Már csak a gonosz notthingami seriff hiányzott a képből. Ben Mendelsohn a Zsivány Egyes (Rogue One) után így gyakorlatilag újra a „lázadók” tyúkszemére léphet, persze nyilván tudjuk mi lesz a sorsa.

Egy eredettörténetet fog látni, vagyis kiderül, hogy miképp vált Robin Hood egy legendává. Az alkotók azt ígérik, hogy ezúttal teljesen más sztorit fogunk kapni, 2018 március 23-án kiderül, hogy mit sikerült kihozni a szkriptből.

2 komment

  1. Imádom Robin Hood tortenetet de ezt kicsit érdekesnek találom. Little John es Jaime Foxx. Mostanában kicsit eroltetettnek érzem ezt, hogy mindenhova rakjunk be neger színészt. Semmi bajom nincs velük, de ez a krakter nem volt neger sose es ne is legyen.. Regen Costner fele Robin Hood-ban tökéletesen megvolt alapozva Freeman karaktere es az egyik kedvencem is volt(természetesen Rickman mellett?)

  2. Remélem vééégre elengedik a kezét, mert már nagyon unalmas. De elhiszem, hogy eredeti ötleteket kitalálni és megvalósítani sokkal nehezebb munka, könnyebb a pénzt számolni…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *