1

Páros belépőt nyerhetsz a Tapló télapó 2. premier előtti vetítésére

taplot2posA világ legtaplóbb télapója visszatér, a piros szerkó megint menő lesz.

Billy Bob Thornton ismét felölti a jelmezét, hogy ismét eljátssza a 13. évvel ezelőtt megismert morcos és folyamatosan italozó karakterét. Ráadásul Christina Hendricks és Kathy Bates is erősíti a filmet. Esélyed nyílik, hogy részt vehess a Tapló télapó 2. részének budapesti premier előtti vetítésen. A Freeman Film forgalmazó két páros belépőt ajánlott fel számunkra, amelyek az alábbi kérdések helyes válaszadói között kerülnek kisorsolásra.

A válaszokat a filmdroid.blog@gmail.com-ra küldjétek. A játék november 21. 12.00 óráig tart, a nyerteseket e-mailben értesítem.

1:) Ki játssza a főszerepet?
2:) És mi a karakterének a neve?

Vetítés időpontja: 2016 november 23 (szerda) 19:00

Helyszín: Lurdy mozi, 10-es terem


Figyelem: Miután kisorsoljuk a nyerteseket,  értesítjük őket e-mailben, és a nevüket elküldjük a partnerszervezetnek. Az adott helyszínen a nevet bemondva lehet kézhez kapni a mozijegyeket. Korábban előfordult, hogy a nyertesek visszamondták a lehetőséget (ha maradt még idő sebtében újrasorsoltunk, de olyan is akadt, aki a vetítés napján visszakozott) ezért arra kérünk minden pályázót, jól fontolja meg, el tud-e menni a vetítésre!

bads2

Egy komment

  1. Az tök jó lenne ha vetítés időpontját is kiírnátok mert így elég nehéz megfontolni hogy el tudunk e menni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *