1

Feige szerint kizárt, hogy a Marvel és a Fox megegyezzen, de egyébként is eléggé el vannak foglalva

0xmenf4Mióta elstartolt a Marvel Mozis Univerzuma és szép lassan jó néhány karakter visszakerült hozzájuk időről időre felmerül a kérdés, hogy vajon mi lesz a más stúdiókhoz került hősökkel. A Sony-val meg tudtak egyezni, egyébként sem lehetett igazán önmagában bővíteni a Pókember világát.

Néha-néha felröppen egy pletyka, hogy a Fox-szal is hamarosan meg fognak egyezni. Hiszen a stúdió birtokolja az X-Men és a Fantasztikus Négyes jogait. És ugye milyen jó lenne látni Wolverine-t vagy Bestiát Vasember oldalán harcolni? Azonban Kevin Feige a Variety-nek adott interjút, amiben azt mondta, hogy a mutánsok és a csodálatos kvartett nem férne be az ütemtervükbe, ha mégis ők rendelkezhetnének felettük. Feige úgy fogalmazott, hogy eléggé elfoglaltak már így is és egy életre és azon túl is elegendő elképzelésük van.

Végül is, Fenegyerek vagy éppen Megtorló sem fért be a moziba, inkább a Netflixen mutatkoztak be, Szellemlovas pedig egyelőre szintén nem robogott fel a vászonra. A Fox is eléggé jól elvan az X-Mennel, van bőven elég karakter, akikkel lehet bővíteni a csapatot.

Egy komment

  1. Hát az X-men szerintem már kifulladt, még egy rebootot már nem-nagyon bír el. A fantasztikus négyesre, meg már senki sem kíváncsi ezek után.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *