6

Cop Mortem előzetes – Magyar krimi november 24-től a mozikban

copmortemMagyar krimi! Jó pár évvel ezelőtt jobbára csak drámák vagy vígjátékok készültek itthon, de aztán hirtelen jött egy-két izgalmasabb thriller is.

A Cop Mortem rendezője Kovalik József, az eltelt két évtized során kaszkadőrként tevékenykedett, tehát enyhén szólva is van fogalma arról, hogy miképp kell kinéznie egy akciójelenetnek. Ráadásul eléggé sok neves színész sikerült megnyernie a filmhez: Kamarás Iván, Anger Zsolt, Szabó Győző, Nagy Zsolt és Gesztesi Károly erősíti a produkciót, no meg Ganxsta Zolee is részese az alkotásnak.

A történet hősei budapesti rendőrök, akik egy rituális gyilkosságsorozat tetteseit üldözik. A nyomozásban végletekig kimerült zsaruk egyszerre vadászok és vadak ebben a játszmában, az áldozatok ugyanis egytől-egyig rendőrök…

6 komment

  1. 1:33-nál az a pörgőrúgásos mellkasfosásos emberlevétel tetszett.
    Taszító elemek: Gesztesi és Ganxsta.
    Üzenném a kedves producernek vagy aki intézi a szereplőgárdát, hogy felejtse el őket, mert unom, hogy a csapból is ők folynak.

  2. Jó lenne már, ha végre leülnének ezek a “filmkészítők” és elemeznének pár egyszerű, de sikeres filmet kockáról kockára – ugyanígy beharangozókat is, amiket általában nem a rendező vagdos összefele… Jó lenne hinni benne, hogy nem akarunk mi magyarok olyan “nagyok” lenni – csak finoman elmesélnénk egy jó sztorit néhány kalandos jelenettel, fasza párbeszédekkel… Miért is nehéz ez? Kishitűség? Nagyravágyás?
    Ez a beharangozó egy rakás sz… szeretnék valami szót ide leírni. Rossz. Ebben maradjunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *