8

Véget ért az Az forgatása

Barbara Muschietti producer Instagramján tette közzé, hogy az Az (It) remake forgatása véget ért. Megköszönte a szereplőknek és a csapatnak, illetve Stephen Kingnek is.

Andres Muschietti dirigálhatott a munkálatok alatt, a bemutató úgy egy év múlva, szeptember 8-án esedékes. Eredetileg Cary Fukunaga vezényelhette volna le a filmet, de kreatív nézetkülönbségek miatt távozott. Ha minden igaz, a végeredmény egy véres, rémisztő és R kategóriás horror-dráma lesz.

8 komment

 1. Mivel elég hamar vége lett,így túl jó nem lesz… tapasztalat.
  Mobil sem volt még említésre se méltó adaptáció.

  • Mennyi ideig kellett volna forgatni? Június végén kezdtek hozzá, szeptember elejére ért véget. Effektmentes, karakterorientált film, szóval nincs itt semmi gáz.
   Megnéztem, hogy Mama munkálatai 2011 október 8-án kezdődtek és december 18-án értek véget.

 2. Reméljük,hogy a karakterek rendesen ki vannak dolgozva és mindenre odafigyeltek.Nem lesznek benne túl sok logikai buktató stb. De legyen igazad,hogy jó lesz. 🙂

  • Egy kisebb költségvetésű filmet 2-3 hónap alatt vesznek fel, a nagyobbakat ennél tovább forgatják. Szerintem nem intő jel, hogy Fukunaga lelépett, ő máshogy képzelte el a dolgot, a stúdió pedig máshogy állt hozzá. Muschietti nem a végső megoldás volt. Ő egyébként A múmiára mondott nemet, mert komorabb, keményebb verziót képzelt el. Szóval az Az is R-es, keményebb, izgalmasabb film lesz, a bohóctól pedig becsinálunk majd:) Remélem:) Szóval ne aggódj.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Biztosra megyünk *