2

A Halálos iramban folytatásokban elképzelhető, hogy benne lesz Paul Walker karaktere

furious7walkerAmikor Paul Walker elhunyt a Halálos iramban 7, még nem volt készen. Fel kellett volna venni jó néhány jelenetet. A stúdió kérésére a színész testvérei, Caleb és Cody Walker játszották el Brian O’Conner még le nem forgatott jeleneteit.

Walkerékkel az Entertainment Tonight készített interjút nem is oly rég. Caleb elárulta, hogy elképzelhető, hogy a Halálos iramban filmekben esélyes, hogy ismét benne lesz O’Conner. Elmondása szerint Vin Diesel felhívta és szerette volna, ha a fivérek áldásukat adják, hogy Walker karakterét valamiképpen visszahozzák. Diesel és a stúdió csakis Walkerék beleegyezésével tesznek bármit.

Szóval nincs kizárva, hogy O’Conner visszatérjen.

2 komment

  1. És akkor ez elözö rész végét hiàba zàrtàk le ùgy, ahogy. Gratulàlok Vin Diesel-nek. Sok gàzt tetszett nyelni forgatàs alatt, hogy ennyire hülye ötletei tàmadnak? Kretén…

  2. Oké, eddig is sejtettem, de most már teljesen biztos, hogy Diesel totál degenerált! Amit Walker halála kapcsán leművelt, már az is irtó kellemetlen/kínos volt, de ez azon is túltesz… lehetséges hogy a 7 lesz az utolsó, amit megnézek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *