6

Fallen – Kitaszítva előzetes

fallenA Relativity vezére, Ryan Kavanaugh kérte Lauren Kate young adult regénysorozatának rajongóit, hogy osszák meg twitteren az adaptáció előzetesét. Majd kiírta,  ha meglesz az 1000000 megosztás, akkor megcsinálja a Harambe filmet.

2013 augusztusában jelentették be, hogy Addison Timlin alakíthatja Lucinda Price-t, Jeremy Irvine bújhatott Daniel Grigori bőrébe. 2014 februárjában indult el Scott Hicks vezényletével a forgatás Magyarországon, felvettek jelenteket a Turai kastélyban és a Wenckheim kastélyban is.

Lucinda éli a tinilányok átlagos életét, majd olyasmivel vádolják meg, amit el sem követett. A Sword & Cross bentlakásos iskolába kerül, ahol a diákokat biztonsági kamerák figyelik. Itt felkelti egy fiatalember figyelmét, kiderül róla, hogy   bukott angyal és az ő kegyeit akarja elnyerni  évszázadok óta.

Elviekben lesz folytatás is, hiszen 2014 decemberében bejelentették, hogy tervezőasztalra került a következő rész.

~Fallen~ from Fallen Series on Vimeo.

6 komment

  1. Ebből az egészből csak annyi érdekel, hogy Addison Timlin nagyon cuki volt a Californicationben! Kb. csak ezért fogom majd egyszer valamikor beszerzem zuhatagon!

    • Timlin jó volt az Odd Thomasban és a Rettegés alkonyat után horrort is felhúzta. Ez a valami nem érdekel, abszolút érdektelen volt a trailer:)

      • Utána néztem, a ‘Rettegés…’-t láttam, de a címére sem emlékeztem, az Odd Thomast viszont meg fogom nézni! Köszi a tippet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *