1

Változás állt be a Bosszúállók folytatások körül

avengersinfinityAmikor a Marvel bejelentette, hogy a közeli jövőben milyen filmek várhatóak, a címek között szerepelt az Avengers: Infinity War Part 1 és Part 2. Ami nagyjából annyit jelentett, hogy a hősök két felvonásban próbálják szétrúgni Thanos valagát. Kevin Feige viszont felhívta a figyelmet, hogy történhetnek változtatások a menetrendben, nincs semmi kőbe vésve.

És most variáltak is egy kicsit a dolgok menetén. A harmadik Bosszúállók filmet átnevezték Avengers: Infinity Warra, a negyedik rész pedig cím nélkül maradt. A rendezői teendőket ellátó Russo fivérek pár hónapja elhintették, hogy a két produkció abszolút különböző egymástól, szóval elnevezésük eléggé félrevezető és ők azon vannak, hogy a stúdiót rábírják, hogy átkeresztelhessék azokat.

Viszont a bemutatódátumokkal kapcsolatban nem történt semmi, vagyis a harmadik Bosszúállók 2018. május 4-én, a negyedik 2019. május 3-án kerül a mozikba. Mindez azt feltételezi, hogy a két filmet továbbra is egyben forgatják le, hiszen nincs semmi értelme annak, hogy letudják az egyik forgatását, majd fél év múlva újra összeterelik a csapatot.

Lehet találgatni, hogy a történetet miképp fogja érinteni a változás. Elképzelhető, hogy az Infinity War sokkal inkább a badass Thanost állítja majd középpontba, hiszen nem hiába tartogatták eddig. Aztán (esetleg a Bosszúállók visszavágnak címmel) a hősök rendezik soraikat és odapirítanak a titánnak.

Egy komment

  1. Olyan előfordulhat, hogy Thanossal leszámolnak a 2018-as filmben, és a 2019-esben új ellenfél lesz?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *