0

Néhány dolog a Star Wars Celebration-ről

hansoloHiába vártunk, hogy a Star Wars 8 előzetesét kitegyék a netre. Hétvégén lezajlott a nagy SW Celebration, amely bizonyára élmény volt a jelenlevőnek, és a live streamet követők talán láthattak pár érdekességet. De a sok szöveg mellé kevés újdonság társult.

A Han Solo spin offnál ismét megerősítették, hogy Alden Ehrenreich lesz a főszereplő. Phil Lord és Chris Miller azt mondták, hogy a karakter továbbra is csipkelődő, gúnyolódó lesz, ugyanakkor nagyon is optimista. „Forrófejű csibész, eszes, de nem túl okos.” – így jellemezték Solo-t.

3000 embert néztek meg a szerepre. Amerika és Anglia összes színjátszó iskoláját végigjárták, a rendezők még azzal is viccelődtek, hogy a cowboy bárokban is szétnéztek. Ehrenreich-et a Millennium Falcon fedélzetén, Csubakkával és lézerfegyverrel az oldalán tesztelték. A forgatókönyv nagyjából elkészült, a következő hónapok során még átnézik és megbeszélnek mindent, majd 2017 elején indulhatna a forgatás.

Amikor lehullt a lepel a főszereplő kilétéről, a színész édesanyja készített egy képet Ehrenreich régi Solo figurájáról.

solofigura

Lord és Miller majdnem cameozott a Zsivány Egyesben, el is mentek a forgatásra, beöltöztek, vártak, de aztán eltelt az idő és Chrisnek a fiával volt programja, így nem vették fel a jelenetet. De így néztek volna ki.

lordmillercameo

A Star Wars 8-ról kiderült (megint), hogy pont ott folytatódik, ahol az előző film abbamaradt. Finn felébred majd valamikor a kómából, de azt nem tudni, hogy mikor. A Zsivány Egyes rendezője, Gareth Edwards cameozni fog. Illetve Rian Johnson elmondta, hogy mely alkotások inspirálták a munka alatt: Híd a Kwai folyón, Gunga Din, Szahara (1943), Az el nem küldött levél, Szárnyaló bátorság, Three Outlaw Samurai.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *