3

Dwayne Johnson és Kevin Hart lehetnek a Jumanji remake főszereplői

centralintell2Dwayne Johnson és Kevin Hart szépen összecsiszolódott a Központi hírszerzés (Central Intelligence) akció-vígjáték forgatásán. Együtt vezették az MTV Movie Awards átadót és újabb közös projektet találtak maguknak. Ők lehetnek a Jumanji remake főszereplői.

A forgatás kezdete augusztusra van beütemezve. Johnson naptára szerint addig végez a Halálos iramban 8-cal (Fast 8) és még be tudja szorítani a Nagypályások (Ballers) következő évada elé. Hartnak nyáron az Életrevalók (The Intouchables) remake-et kell letudnia, de úgy tűnik, hogy nem ütközik a két film egymással, így be tudja vállalni.

Jake Kasdan dirigálhatja a filmet, Scott Rosenborg adta ki kezei közül a forgatókönyvet. Az eredeti, 1995-ös produkciót Joe Johnston vezényelte le Robin Williams főszereplésével. A történések egy mágikus társasjáték körül zajlottak, minden egyes dobás után történt valami ijesztő dolog.

3 komment

  1. Egyetértek.
    Amúgy valaki elárulná miért nyomják ennyire Hartot!? Ő egy stand up comedy-s és kábé ennyi. De persze, a humor az humor tegyük bele az Életrevalók és Jumanji remakekbe.
    Inkább adnák az éhező gyerekeknek a gyártási pénzt… most komolyan…

    • A stand up. Meg úgy rémlik, hogy nem is igazán volt olyan filmje, ami bukott volna. Szóval jól helyezkedett. Nekem Eddie Murphy és Martin Lawrence jut eszembe, karrierjük kezdetéről. Akkor még viccesek voltak. Hart mintha hozzájuk hasonló akarna lenni, de az én szememben rohadtul fárasztó.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *