8

A Szellemirtók reboot előzetese

ghosb

A 90-es években Dan Aykroyd megírta a Szellemirtók (Ghostbusters) 3. részének forgatókönyvét. Ebben a csapat átkerül egy alternatív Manhattanbe, ahol magával az ördögöt kell legyűrniük. Időről időre felmerült, hogy a film el fog készülni, ám a reménykedésen kívül más konkrétum nem akadt. Bill Murray is rendre elmondta, hogy nem akar részese lenni a filmnek. Később pedig már úgy volt, hogy az eredeti brigád csak mentorként bukkant volna fel a produkcióban. Végül a Sony döntött: margóra tette Aykroyd elképzelését és egy reboot mellett tették le voksukat. Paul Feig vállalta a rendezői teendők ellátására, egyúttal kiderült, hogy a Szellemirtók nők lesznek.

Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Linda Cardellini, Emma Stone, Tina Fey és Amy Poehler neve keringett a projekt körül. A főbb szerepreket McCarthy, Wiig, Kate McKinnon és Leslie Jones kapták. Asszisztensüket Chris Hemsworth játszhatja, Andy Garcia New York polgármesterét formálja meg. Megerősítést nyert, hogy Murray, Ayrkoyd, Ernie Hudson és Sigourney Weaver is cameozni fog, de közös jelenetük nem lesz.

Erin Gilbert (Wiig) és Abby Yates (McCarthy) szerzőpáros egy szellemek valódiságát bizonygató könyvön dolgozik. Néhány év elteltével előbbi a Columbián tanít, amikor felbukkan a könyve és az akadémián egyenesen kiröhögik. Ám amikor kísértetek özönlik el Manhattant Gilbert Yates-szel, a nukleáris mérnök Jillian Holtzmann-nal (McKinnon) és a metrópénztáros Patty Tolannal (Jones) együtt megpróbálják elkapni őket és egyúttal a Rowan (Neil Casey) démonnal is leszámolnának.

Mellesleg  a tervezőasztalon pihen a Szellemirtók univerzum kiépítése Marvel mintára. Nem csak a folytatás fog érkezni, hanem jön a spin off is, ahol már férfiak játsszák a főbb szerepeket. Drew Pearce írja a forgatókönyvet és a Russo fivérek dirigálhatnák. De ezen kívül még ott van egy animációs film ötlete is, amely mögött Ivan Reitman áll producerként.

8 komment

  1. Az ördögűzős poén aranyos, de egy forintot nem fogok ezért adni, majd ha kijön áradaton letöltöm!

  2. Ebből hiányzik a film lelke. A régi poénok,párbeszédek. Sorolhatnám ,hogy még mi hiányzik belőle. Hihetetlenül szar. A szereplőkről nem is mondok semmit. Erre én sem fogok költeni egy forintot sem. Ez elfog vérezni a moziknál,ha sikeres lesz akkor nagy baj van ezzel a világgal….

  3. Úgy érzem, ez női szereposztás degradálja a nőket. Én itt nem belevaló, vicces csajokat láttam, hanem bohóckodó hülye p*csákat – és pontosan emiatt nem fogom megnézni.

  4. Paul Feig eddig kellemes meglepetést okozott. Nem hittem volna, hogy tetszeni fog Heat és mégis bejött. Aztán a Spy-tól sem vártam sokat, de mégis pozitívan csalódtam. A Szellemirtók reboottól az előzetes alapján szintén nem várok semmit, nagyon ajánlom a filmnek, hogy jó legyen:)

  5. Atya Úr Isten…
    A papírt is pazarlásnak tartom, amire kinyomtatták a forgatókönyvet. Trailer alapján elég nagy sz@rnak néz ki. Én áramot sem fogok rá pazarolni. Csak ha valami csodával határos módon nem hallok pozitív kritikákat…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *