3

Schwarzenegger benne lesz a következő Predatorban?

predatorArnold Schwarzenegger egyik legjobb filmje A ragadozó (Predator) (kettes itt, hármas itt), amelyben elit csapatát a dzsungelben egy űrlény szépen levadássza. Shane Black is tagja volt a kommandónak, aki mellesleg a forgatókönyvet javítgatta, ha megkérték rá és ráérő idejében papírra vetette Az utolsó cserkészt (The Last Boyscout). És éppen Black vette kezelésbe A ragadozó következő részét, amelyben talán az Osztrák Tölgy is felbukkanhat.

Schwarzenegger a The Arnold Fans rajongói oldalnak a következőt mondta: „Még nem beszéltem erről Shane Black-kel, de hamarosan együtt fogunk ebédelni. Csak előbb letudom az Arnold’s Sport Festivalt, a The Apprentice-t és a többi dolgot. De biztos, hogy találkozni fogok vele. És ha lesz valami, természetesen tudatni fogom veletek. Hamarosan lesz megbeszélés a Conan kapcsán is.”

3 komment

  1. Amúgy ez a többihez képest időben mikor fog játszódni? Meg akkor az AVP filmekkel mivan? Tekinthető még egy franchisenak vagy az alieneket örökre el kell felejteni itt? és már nagyon belekavarodtam.

    • AvP film tuti nem lesz egy ideig, legalábbis kritikailag eléggé befürdött mindkettő és a rajongók is lehúzták. Mi lesz az Alienekkel? Hát Scott bá’ a Prometheus folytatásában talán kezd velük valamit, de ugye úgy volt, hogy Blomkamp is csinál egy folytatást, ami az Aliens 2 után játszódna. A Black féle Predator pedig elvileg folytatás lesz, de erősen mondogatták, hogy újraértelmezésről van szó. Vajon ez ez mit jelent?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *