0

Nyerj páros belépőt a Hardcore Henry, teljes egészében FPS-nézetű akciófilmre

hardcoreposzter2014 decemberében 250 ezer dollárt gyűjtött össze az Indiegogo-n közösségi finanszírozással a Hardcore Henry csapata, amely lökést adott a produkció elkészítéséhez.
Tavaly novemberben a rangos Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon az egyik legnagyobb sikert aratta a film világpremierje, amely elnyerte az Éjféli Őrület (Midnight Madness) szekció közönségdíját. A rendező IIya Naishuller-t már most sokan a következő Quentin Tarantinoként emlegetik. Az orosz-amerikai produkcióban készült Hardcore Henry előzménye egy videoklip volt. Naishuller a Biting Elbows zenekar számára készített hasonló technikával klipet, amelyet 2013-as közzététele óta több mint 30 millióan láttak a legnépszerűbb videómegosztó oldalon. A Hardcore Henry-t szinte teljes egészében GoPro kamerákkal vették fel, tökéletesen szimulálva a számítógépes játékok szubjektív nézőpontját. A világpremierrel egy időben, április 7-én kerül a magyar mozikba a világ első, teljes egészében FPS-nézetben elkészített akciófilmje.
A hazai forgalmazó, a Vertigo Media jóvoltából a világpremier napján Te is megnézheted a páratlan moziélményt ígérő akciófilmet, amennyiben részt veszel játékunkon és a 120 szerencsés egyike leszel. Az exkluzív vetítésre április 7-én este 8 órától kerül sor a Lurdy moziban. Csupán egy egyszerű kérdésre kell beküldened a helyes megfejtést,  ha meg szeretnéd nyerni a páros belépők egyikét. A megfejtést április 5-éig 12.00 óráig küld be a filmdroid.blog@gmail.comra.
A filmben játszik az a színész, aki a benne volt District 9-ben. Ki ő?

 
A Hardcore Henry egész történetét belső nézőpontból látjuk: Henry nem emlékszik semmire. Leginkább azért, mert felesége épp most hozta vissza a halálból. Elmondja Henry-nek, hogy hívják, ám ocsúdni sincs ideje, öt perccel később már lőnek rá, feleségét pedig elrabolják. Henry Moszkvában a fél alvilággal találja szembe magát, és mindenki holtan akarja látni. A túlélési ösztön mellett Henry-t a bosszú hajtja: célja az ellenség legyőzése mellett a felesége kiszabadítása.

Növeld esélyedet, vegyél részt partnereink, valamint média támogatóink játékaiban is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.

Parner oldalak:

– MoziStar – www.mozistar.hu

– MoziNéző – www.mozinezo.hu

– Mafab – www.mafab.hu

– Filmek – www.filmek.s9.hu

– FPortál – www.fportal.hu

– FilmDroid – www.filmdorid.hu

– Hetedik Sor Közepe – www.hetediksor.hu

– MovieAddicts – www.movieaddicts.hu

– CineStar – www.cinestar.hu

– Rated – www.rated.hu

–   Mozi Mánia – www.mozimaniaapp.hu

Média partnerek:

– CoolFM – https://www.facebook.com/ReggeliShow/

– GiGa Rádió – www.radiogiga.eu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *