18

Újabb Batman Superman ellen – Az igazság hajnala előzetes

supermanbat

A Warner közzétett egy újabb előzetest a Batman Superman ellen képregényfilmjükhöz, ami leginkább Batmanre fókuszál és Csodanő is kap néhány plusz másodpercet. Persze még előfordulhat, hogy jön még néhány nemzetközi előzetes, a japánok vagy a kínaiak mindig megtoldják eddig nem látott kisebb jelenettel a kedvcsinálót. Mi március 24-től ülhetünk be a filmre.

 

18 komment

  • Batman berág Supermanre, nem tetszett neki a véghezvitt nagy pusztítás. Úgy gondolja, hogy egy ilyen isteni erővel bíró földönkívüli lény nagy fenyegetést jelent az emberiségre. Szóval nekimegy az Acélembernek. Aztán valamikor a bunyó közepén rádöbbennek, hogy van ennél nagyobb baj is, jön Csodanő és együtt leabálják Doomsday-t. Aztán hátbaveregetik egymást, mondván, hogy “De jó vagy” és “Te sem voltál semmi”, “Nem kellene egy közös csapatot összehozni?”:)

   • Köszi, így már értem.
    Egy dolog még nem tiszta: hogyan tudja Batman megállítani Superman ütését? Miből van a páncélja, valamilyen kriptoni anyagból?

    • Szvsz vagy valami szövetség Luthorral, és a páncél kryptonittal “megy”, de azt sem tartom kizártnak, hogy mivel Lex ennyire össze akarja őket ereszteni , nem is Batman van a páncélban, hanem egy supi klón…

  • Miről szól ez a film? Hát csihipuhiról meg a moneyshotról, mi másról? 😉
   Én továbbra is rendkívül szkeptikus vagyok, Snyder és Goyer korábbi munkáiból kiindulva.

   • Nekem kifejezetten tetszenek Snyder filmjei. Imádtam a 300-at, a Watchmen nekem remekmű és az Acélember az egyik legjobb Superman-es film.
    Most, hogy tudom, kb miről fog szólni ez a film, már jobban érdekel.
    Goyerre rá kellett keresnem, most már tudom, hogy író. Nem tudom, mi a gondod vele, én tök úgy emlékszem, hogy szeretted a Sötét Lovagot…
    http://www.imdb.com/name/nm0333060/

    • Szerintem Snyder Hollywood egyik legnagyobb kóklere. Semmilyen stílusa, koherens elképzelése nincs, kb. 1-2 fokkal jobb, mint Michael Bay. A 300 nálam egypatron, a Watchmen szolgai lemásolása a zseniális képregénynek, az Acélember meg csúnyán elhasal karakterépítésben.

     David Goyer szoros felügyelet mellett használható valamire, ahogy azt Christopher Nolan és tesója, Jonathan bemutatta. Magában csapnivaló az ürge, és nézzünk csak rá a rendezéseire… ne, ne is nézzünk rá.

     • Snyder szerintem egészen szórakoztató filmeket tud csinálni és akciók terén is megállja a helyét. A Sucker Punch meg irgalmatatlanul remek volt:)

     • Snyder stílusával kapcsolatban szerintem tévedsz. A múltkor néztem egy madarakról szóló animációs mesét, és még mondtam is magamban, ez tök olyan, mint a 300. Rákerestem, és ő rendezte (Az őrzők legendája). Azt hiszem ez épp elég bizonyíték arra, hogy stílus alapján felismerhető a fickó.
      A karakterépítés nagy gyengém. Nem tudom, mit hiányoltál az Acélemberben? Láttuk gyerekként, láttuk, milyen hatással volt rá a nevelőapja, felnőtt és ennyi. Az ember egy idő után nem változik – hacsak nem olyanok a körülmények, de Superman épp emiatt különleges, mert nyomás alatt sem veszítette el az emberségét, azt, amit a faterjától tanult.

     • “Snyder stílusával kapcsolatban szerintem tévedsz. A múltkor néztem egy madarakról szóló animációs mesét, és még mondtam is magamban, ez tök olyan, mint a 300. Rákerestem, és ő rendezte (Az őrzők legendája). Azt hiszem ez épp elég bizonyíték arra, hogy stílus alapján felismerhető a fickó.”

      Láttam azt a rajzfilmet, a gyönyörű technikai megvalósításon túl teljesen jellegtelennek tartottam. A 300-ról sincs túl jó véleményem.

      “A karakterépítés nagy gyengém. Nem tudom, mit hiányoltál az Acélemberben? Láttuk gyerekként, láttuk, milyen hatással volt rá a nevelőapja, felnőtt és ennyi. Az ember egy idő után nem változik – hacsak nem olyanok a körülmények, de Superman épp emiatt különleges, mert nyomás alatt sem veszítette el az emberségét, azt, amit a faterjától tanult.”

      Ezzel kapcsoaltban itt a véleményem (18. hozzászólás): http://filmdroid.hu/2013/06/az-acelember-man-of-steel/ Ma is tartom.

     • “Mi ketten nagyon más szemmel nézzük a filmeket. :)”

      S nincs is ezzel semmi baj. 😉

   • Pont nemrég olvastam egy baromi hosszú cikket arról hogy miért értelmezte teljesen rosszul Snyder a Watchmen képregényt.
    Egyébként annak a filmnek nekem az Ultimate Cut verziója (kb. 3 és fél órás) jön be nagyon.

    Amúgy nekem sincs gondom a filmjeivel. Még a Sucker Punch-t is megvettem DVD-n 🙂 (Jó, 1 font volt az igazából nem tétel akármilyen filmért)

 1. Remélem jó lesz ez,én speckójedno csípem a DC karaktereket és jó lenne a Liga film is,de önállóan is jók.
  Batman,Superman,és Csodanő meg Flash kifejezetten jók.
  Csak el ne rontsák ezt!
  Csak van ott olyan pénzügyes aki látja a Marvel számokat.Az biztos,hogy minden idők legjobb képregényhőse az Bruce Wayne és nagyon nehéz dolga van a directornak mindig amikor meg egy Kryptonit kell vászonra vinni,hisz ő meg aztán végképp!
  Én várom már nagyon!

 2. Na most már tényleg várós..számomra mindig is Batman és Superman voltak “A KÉPREGÉNYHŐSÖK”…:) Snyder stílusát meg amúgy is nagyon kedvelem.

 3. Bizony, nekem is ha szuperhősökről van szó akkor Superman és Batman az elsők. Gyerekkoromban inkább DC-s voltam mint Marvel-es. Szóval én is kíváncsian várom a filmet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *