2

Tovább próbálkoznak a Battlestar Galactica filmmel

battlestarA Battlestar Galactica sci-fi sorozatnak eléggé sok rajongója van és jó sok évvel felcsillant a szemük, amikor kiderült, hogy az Universal belevágna a mozifilmbe is. Ám az elhatározást tett nem követte, eléggé úgy tűnik, hogy kemény dió vászonra vinni a közkedvelt szériát. Egy ideig Bryan Singer ült a rendezői székben, távozása után Jack Paglent bízták meg a forgatókönyv megírásával.

Még mindig van remény a filmre. Michael De Luca producer a Bluegrass produkciós céggel fogott össze, hogy együttes erővel, az Universal berkein belül végre megvalósíthassák az alkotást. Persze mi más, mint egy franchise lebeg a szemük előtt. Arról nem lehet tudni, hogy Paglen meddig jutott a szkripttel, de jelenleg új írót keresnek.

A sorozat 1978-ban indult útnak, de 1979-ben véget is ért. 2004-ben újra elővették, Bill Adama admirális az emberiség maradékával menekült a cylon idegen faj elől.

2 komment

  1. Méghogy “kemény dió vászonra vinni”? Enyhe kifejezés, lehetetlen. Ugyanis nem maradt semmilyen történet amit mozifilmmé lehetne tenni a Csillagközi romboló franchizeban., mert a sorozatban már mindent láttunk. A sorozatban már minden megtörtént ami megtörténhet. Előzményfilm nem készülhet, mert már volt előzmény websorozat. Volt sorozatnyitó film, az sem készülhet, és a végén a történet tökéletesen lezárult, tehát zárófilm sem készülhet. És már 3 film is készült belőle a nyitóval együtt. Szóval fel nem bírom fogni hogy képzelik el ezt. Bár imádom a sorozatot, szerintem semmi szükség erre a filmre, békén kéne hagyni a Csillagközi rombolót.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *