9

Megerősítették, hogy elindult a Star Wars 8 forgatása

starwars8

Pár nappal ezelőtt vágtak bele a Star Wars 8 forgatásába. Ma pedig kijött egy rövidke videó, amely hivatalosan is megerősíti, hogy zajlanak a munkálatok. Továbbá a történet ugyanott veszi fel a fonalat, ahol az előző rész véget ért.

9 komment

 1. Hát, a marketinghez a Disneynél továbbra is eléggé értenek. Az más kérdés, hogy majd az x+1-dik SW-film promója is lúdbőrözést fog-e még okozni a rajongóknak…

 2. Nagyon várós. Sokan oda meg vissza vannak ettől a Rian Johnsontól, én viszont eddig csak a Loopert láttam tőle az meg annyira nem jött be.
  Kíváncsi vagyok mit kezd a Star Wars-szal.

  Úgy fest először a Star Wars filmek történetében egy az egyben onnan fogják folytatni ahol az előző abbamaradt. (Hacsak nem flashback jelenet lesz a videoban látott…)

  • Vagy ugrunk előre 10 évet:) De egyébként onnan kellene folytatni, ahol véget ért az előző.

 3. Még egyszer nem dőlök be nekik.
  A VII. rész előzetesén sírtam, aztán amikor láttam a filmet, rájöttem, hogy az előzetes orbitális nagy mézesmadzag volt. A felvezető szöveg félrevezető volt, és akadtak olyan képkockák, amelyek benne sem voltak a filmben. (A hivatalos fotókról már nem is beszélek; én pl tökre azt hittem, hogy látok majd hóosztagosokat Kylo maszk nélküli Rennel az előtérben, erre semmi.)
  Én többé nem fogok izgulni egy SW rész miatt sem.

    • Nem mondott hülyeség, mert arra is fognak ráunni emberek és az sem fog az idők végeztéig tartani. Persze egyik sem ma-holnap esedékes 🙂

     • Ki fog fulladni a Marvel is, de még bőven van benne kraft. Majd úgy 8-10 év múlva lesz érezhető, hogy nem kellene százmillió dollárokat költeni rájuk.

 4. Csak ahogy a képregények is gyakorlatilag végtelenek így itt sem fogynak ki a történetekből, tényleg az a kérdés, hogy meddig tudják fokozni a dolgot. Most mondjuk a Deadpool új lökést és megvilágítást adhat az elkövetkezendő évekre. Az SW meg majd kiderül, mennyire sikerül kiterjeszteni az univerzumot, mert lényegében a skywalker család jól körbeírt szenvedését látjuk réges-régen 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *