3

Kész a Spawn reboot forgatókönyve

spawnMég a 90-es években készült egy Spawn adaptáció, de a gyér bevétel után nem készült folytatás. A karakter szülőatyja, Todd McFarlane 2011-ben említette meg, hogy éppen a reboot forgatókönyvén dolgozik, majd 2013-ban reményét fejezte ki, hogy 2014-ben elindulhatna a forgatás.

McFarlane most a ComicBook oldalnak adott interjút, ebben a következőket mondta: „A szkript elkészült és éppen a szerkesztésével vagyok elfoglalva. 183 oldal, a producerek pedig a 120 körülieket kedvelik. Szerintem ez úgy 140 oldal lesz, mivel megjegyzéseket hagyok benne magamnak. Szóval ez afféle rendezői forgatókönyv.” Hozzátette, a költségeket szeretné alacsonyan tartani, így esélyes, hogy megengedik, hogy ő rendezze. Hamarosan Hollywoodban próbál színészeket találni a projekthez.

Mire számíthatunk? Afféle Paranormal Activity és A tégla (The Departed) ötvözeteként írta körül McFarlane. Ugyanúgy fog kinézni Spawn, mint a régi filmben? Nem! Lesz szupergonosz? Nem.

3 komment

  1. Ha nem lesz szupergonosz, akkor el se készítsék. Én emlékszem a régi Spawn filmre, és annak két szupergonoszára . Szuperek voltak. Bár a film nem volt a legjobb, a szupergonoszok akkor is létfontosságúak voltak benne. Most majd halandó ember ellenfelekkel akarják kiszúrni a szemünket? Mit képzelnek ezek? Szupergonosz nélkül semmi értelme ennek a rebootnak, dugják fel maguknak. Pedig úgy vártam a filmet, de így…értelmetlen.

  2. Elfelejthetnék már ezt az állandó “a regénytől/képregénytől/eredeti sztoritól szögegyenes mást akarunk csinálni” gondolkodást. A rajongók – akik szeretik és követik az adott dolgot – ugyanazt szeretnék látni a vásznon, nem egy kitekert, kiherélt, átalakított, mindenki számára fogyaszthatóvá tett valamit. Akinek nem tetszik pl. a Spawn, az nem fogja azért megnézni, mert máshogy néz ki vagy nem lesz benne “szupergonosz”. Viszont az ilyen idióta lépésekkel alapból elveszítenek jó pár nézőt és a fanok is csalódottak lesznek. Még egy jó ötlet ezeknek a zseniknek: célozzátok be a 12-es korosztályt, akkor dőlni fog a lé!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *