0

Fassbender a Mátrixhoz hasonlította az Assassin’s Creedet

assassinfassbenderTemérdek remek és szórakoztató film várható idén is. Az Assassin’s Creed-re év végéig kell várni, a rajongók már tűkön ülnek, hogy láthassák és egyúttal sokan kíváncsiak, hogy végre sikerült-e összehozni egy jó játékadaptációt.

Michael Fassbender játssza a főszerepet, karaktere rádöbben, hogy bérgyilkosok leszármazottja és egy új, korszakalkotó technológiának hála át tudja élni a 15 századbeli őse, Aguilar emlékeit. Azért is van szükséges a technológia bevetése, hogy ennek segítségével meg tudja állítani a templomos lovagokat.

Fassbender az Empire-nek adott interjút, a színész a Mátrixhoz hasonlította a produkciót. „Már a tervezgetés elején is Mátrix járt a fejemben. A DNS-memória eleve megkülönbözteti a produkciót a fantasy műfajban látott filmektől, hiszen ezzel a közönség is könnyedén tud azonosulni.”

assassinscreedfotohivatalos1

Justin Kurzel rendező sokkal jobban szereti a valós helyszíneket és ha csak lehet a zöld vásznat hanyagolja. Fassbender úgy fogalmazott, hogy inkább ragaszkodtak az old school módszerekhez. „Nem túl gyakori az ilyen filmeknél, de mi nagyon kevés zöld vásznat használtunk. Kaszkadőreink Valettában egyik épületről a másikra ugráltak át.” – külön kiemelte Damian Walters teljesítményét, aki 120 lábnyi magasságból ugrott le egy zsákra, rendkívüli látványos jelenet lesz.

Egyúttal az is kiderült, hogy a film nem lesz túlzottan véres vagy erőszakos. Fassbender szerint inkább az fogja megdobni az élvezeti faktort, hogy eredeti helyszíneken dolgoztak és ott vették fel az összes akciójelenetet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *