5

Danny McBride is játszhat az Alien: Covenantban

dannyÚjabb színész az Alien: Covenant fedélzetén. Danny McBride is játszhat a filmben, bár egyelőre még csak az egyeztetések folynak. Állítólag amikor a komikus és Ridley Scott találkozott, kiderült, hogy mindketten nagy filmrajongók, elbeszélgettek a régi és új alkotásokról. Eléggé azonos hullámhosszon voltak, szóval így esett, hogy McBride esélyes az egyik szerepre.

Michael Fassbender vissza fog térni és a Covenant kolonizációs űrhajó fog rátalálni, amelyet Katherine Waterston irányít. Noomi Rapace jelenlétére ne számítsunk, elvileg őt nem látjuk viszont a folytatásban.

5 komment

  1. Pedig én Naomi Rapacet szerettem a legjobban a Prometheusban. Én abban reménykedem lesz egy új főhősnő , aki felér vele.

  2. Ez “kicsit” ismerős valahonnan: “… és a Covenant kolonizációs űrhajó fog rátalálni.” Nem tűnik túl eredetinek. Ahogy egyre izgatottabb lettem a Prometheus bemutatója közeledtével, úgy egyre több a kétség bennem a folytatással kapcsolatban. A nevek sem túl biztatóak. Az meg pláne nem hogy Rapace nem lesz benne.

    • Szervezzünk egy tiltakozó akciót, hogy IGENIS TEGYÉK BELE NOOMI RAPACE-T AZ ALIEN: COVENANT-BA!!!

  3. A teljesen zagyva Prometheus viszonylag legérdekesebb szála volt, amit a vége sejtetett: a hősnő (Rapace) és a robot (Fassbender) elindulnak megnézni, kik ezek az építők. Ez most agyon van vágva, nem is érdekel az egész.

  4. Már látom magam előtt, hogy az építőkig el se fognak jutni, útközbe lesz valami probléma az űrhajóval, lezuhannak, Shaw meghal David meg odahívja a “mentőhajót”…pedig én is pont a tervezők szál miatt vártam a legjobban, a tökömet se érdeklik az Alienek arra ott lesz a folytatás..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *