8

Trevorrow a Star Wars 9-ről beszélt

swEgyelőre öt Star Wars film formálódik és biztosak lehetünk benne, hogy jön még jó néhány. Colin Trevorrow fogja dirigálni 9. részt és mindenki arra vár, hogy megválaszol jó néhány kérdést. Illetve abban biztosan kiderül az is, hogy kik a szülei Rey-nek

0ct„Láttam az összes teóriát. Annyit elmondhatok, hogy mindent megteszünk azért, hogy a válasz kielégítő legyen, mivel Rey fontos karakter az univerzumban. Nem csak Az ébredő Erőben volt az, hanem az egész galaxis számára fontos.” – mondta Trevorrow az Enterinament Tonight-nak. A rajongók elképzeléseire nem mondott semmit, nem erősített vagy cáfolt meg egyetlen gondolatot sem. Csupán annyit tett hozzá, hogy minden filmet tiszteletben fog tartani, ami a Star Wars 9 előtt kijött.

0jjaMellesleg J.J. Abrams-t is faggatták a Televion Critics Association eseményen Rey múltjával kapcsolatban. „Értelemszerűen nem beszélhetek erről, mivel Rian fogja folytatni a történetet. És az utolsó dolog amit akarok, hogy olyasmit mondjak, ami miatt felháborodhat.” – közölte. Greg Grunberg a Washington Postnak nyilatkozta, hogy Abrams elolvasta a nyolcadik rész forgatókönyvét és bánja, hogy nem ő rendezi. Erre viccesen így felelt. „Soha nem tudhatod, hogy mi lesz, ha Greg elé mikrofont teszel. Az ovi óta a legjobb barátom.” – hozzáfűzte, hogy nagyon is féltékeny Rianra, hogy ilyen remek csapattal és stábbal dolgozhat együtt és Abrams felettébb örül, hogy esélye nyílt Star Wars filmet rendezni.

0glA fanok petíciót indítottak, azt szeretnék, hogy George Lucas visszatérjen és a 9. részt már ő vezényelné le. Néhány ezren írták eddig alá, a Disney eddig nem is reagált rá és valószínűleg nem is fog. Az ET-nek két nappal ezelőtt Trevorrow még elmondta, hogy látta a petíciót, pont aznap, amikor a Lucasfilmnél tartott egy beszédet. Ebben főleg arról volt szó, hogy kifejezetten a Lucasra jellemző nyers kreativitást, újszerűséget és merészséget akarják megmutatni a folytatásban. „Nem aggódom, hogy lejáratom magam azzal, hogy valami őrültnek tűnő dolgot fogok csinálni. Amikor Lucas a Star Wars-t készítette sokan úgy gondolták, hogy megőrült.” – mondta a direktor.

8 komment

 1. Én abban reménykedem hogy kiderül, Rey neve valójában Jaina, ergó, ezáltal Han és Leia lánya.

 2. Trevorrow ügyesen tud nyilatkozni, azt meg kell hagyni. Szerintem ő is érzi, hogy az ázsiója nem akkora, mint pl. Rian Johnsoné, szóval egyelőre okosan szerény marad. A Lucast visszakövetelő rajongói petíció teljes marhaság, és nem is fog megvalósulni (szerencsére). Lucas össze-vissza nyilatkozik, láthatóan megsértődött és megöregedett.

  Rey-ügyben pedig én bízom valamilyen kellemes meglepetésben.

  • Megsértődött ő már akkor amikor az előzménytrilógiát szidták. Mondott is olyanokat hogy magának csinálta és nem a rajongóknak.

 3. Ebbe szerintem ne nagyon reménykedjen senki.
  Egyrészt, ha jól tudom, azt már korábban is lenyilatkozták, hogy az új részek nem fogják figyelembe venni a Star Wars könyvek által továbbgondolt univerzumot, egy teljesen új és alternatív folytatást akarnak.
  Másrészt pedig elég idétlenül festene ez a csavar a 7. rész után, hisz abban ugye (SPOILER!!!) Han és Leia nagyon aggódnak Ben fiukért, közben meg a lányukat, aki ott volt évekig egyedül egy bolygón, lesz*rják?? (SPOILER VÉGE!!!)
  Pláne, hogy Rey még Hannal is találkozott, akinek egyszer se csúszott ki a száján, hogy “ja, amúgy te a lányom vagy”.
  Szóval ez furán venné ki magát.

 4. a kinti sw fanoknál kevesebb hülyébb lény létezik, ők se tudják hogy akkor most éppen szeretik e vagy utálják lucast

 5. Én Lucas helyében nem morgolódnék, hanem összedobnék egy olyan sci-fit, ami kenterbe veri az új SW-t, de sajnos ő nem egy George Miller, aki 70 évesen is megmutatta, hogy nem akármilyen akciófilmet tud csinálni.

 6. A Lucas petíciónak már csak azért sincs értelme mert ő maga mondta hogy nem akar már Star Warst rendezni. Részben azért nem mert szanaszét fikázták az általa rendezett előzménytrilógiát.

  Egyébként ahogy olvastam a kommenteket mindenfelé, elég sokan elfelejtik hogy a klasszikus trilógiából is csak az Új Reményt rendezte Lucas.

  Érdekes adat lenne hogy a mostani petíció aláírói közúl hányan szidták anno a Baljós Árnyakat és követelték hogy adja át másnak a Star Warst.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *