7

67 karakter lesz a Avengers: Infinity Warban

avengersinfinityMár javában a tervezőasztalon formálódik az Avengers: Infinity War, amelyben ugye a hősök összecsapnak Thanosszal. Sejthető volt, hogy nem csupán négy vagy öt hős megy neki a Titánnak és nemrég Joe Russo is arról beszélt, hogy a rajongók elégedettek lesznek a felvonultatott karakterekkel.

Nos, úgy tűnik, hogy a Marvelnél tényleg úgy döntöttek, hogy „jobb, ha mindenkit meghívnak a partira”. Nem fognak kihagyni senkit. Joe Russo a Wizard World New Orleans eseményén vett részt és a Comic Book Movie-nak elárulta, hogy 67 karakter lesz a produkcióban. Azaz gyakorlatilag akit eddig bemutattak a filmes univerzumban, az ott lesz a következő Bosszúállókban. Nagy lesz a nyüzsgés, bár bizonyára lesznek néhányan, akik csak beugranak egy cameora.

7 komment

  1. Jó, jó de szerintem már túlzás. Még ha két részre lesz bontva akkor is. Ennyi hős megjelenítése káoszba is torkolhat. Látvány biztos ott lesz, végső soron erről szól a marvel az utóbbi időkben. Kapitány aki még egyedül jó sztorikat nyújt. Nah majd kiderül. Dc hősöket jobban várom 🙂

  2. Ha eddig nem lett volna elég zsúfolt az Avengers…

    Látványos lesz, ahogy írtátok. Aztán annyi. Ez a sok karakter semmit sem fog fejlődni.

    • Jajj hagyjuk már ezt a karakterfejlődéssel való dobálózást. Az eddigi legnagyobb fenyegetés, Thanos ellen kell menteniük az UNIVERZUMOT, majd lesz idejük fejlődni a saját filmjükbe, úristen.

      • Pedig nagyon is lényeges a karakterfejlődés, a nézői azonosulás lehetőségének megteremtése. Enélkül tényleg személytelen rombolda lesz, hiába ilyen meg olyan főellenfél, plusz epikus méretek/létszámok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *