6

Ők az esélyesek a fiatal Han Solo megformálására

hansoloMég december elején derült ki, hogy a Han Solo spin off főszerepére több, mint 2500 jelentkezés érkezett. Nem meglepő, hogy szinte minden fiatal színész megpróbálja elhappolni a lehetőséget. Miles Teller, Ansel Elgort és Dave Franco neveit is tartalmazta a lista. Phil Lord és Chris Miller szakítottak időt, hogy végigrágják magukat a lehetőségeken és sok száz pályázót meg is néztek. Úgy tűnik, hogy most már leszűkítették a listát.

0hansolo1

A Variety információi szerint Teller, Elgort és Franco továbbra is az esélyesek között van, de rajtuk kívül Logan Lerman, Jack Reynor, Scott Eastwood, Emory Cohen és Blake Jenner is fennakadt a rostán.

0hansolo2

A film 2018. május 25-én került a mozikba és 2017. januárjában szeretnék kezdeni a forgatást. Szóval van még pár hónapja a stúdiónak és a rendezőknek, hogy kiválasszák a megfelelő személyt.

6 komment

  • Én pont azon gondolkodtam, hogy csak Franco-t ne. 🙂 Kb minden filmjében retardáltat alakít…ha ő alakítaná Solot lehet meg sem nézném

   • Hát amit a Hoth-on leművelt Leiával, elég retardált dolog volt 😀 Neki jól állna ez a “csibész” karakter, Tellernek nem annyira, ő inkább olyan okostojás, remek cast is volt Reed Richardsnak amúgy. A többieket meg még mindig nem ismerem 😀 Garrett Hedlund is jó lenne egyébként, csak már picit öreg.

    • Igazából az új rész előtt néztem újra a régieket, meg is lepett, hogy Han Solo ilyen bohókás karakter.. nem ilyennek rémlett, de azért ő messze volt messze volt a retardálttól 🙂 Az ő karaktere olyan férfiasan idióta 🙂 Franco-nál viszont ott villog a szánalomfaktor. Ő fullba nyomja a kretént.. pedig ismerjük a szabályt 🙂 Mikor meg magabiztosabb karaktert játszott akkor is nyomoréknak tűnt 🙂 Már elnézést a szóhasználatért, de muszáj voltam szó szerint idézni a gondolataimat 🙂 Másfelől a top3 tényleg nem nyerő.. a továbbiakból az egyetlen akiben látok némi potenciált az Blake Jenner…de egyébként itt is meg kéne lépniük, hogy noname színészt válasszanak

 1. Lehet, hogy gyengénlátó vagyok, de a fenti képeken szereplő urak közül legalább az egyik egy kicsit hasonlíthatna Harrison Fordra… csak egy icipicit legalább. (És ki lesz majd Csernák János ifjúkori hangja?)

 2. A felső hármasból Miles Tellerben van elég csibészség a karakterhez, az alsók közül pedig talán Jack Reynorban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *