2

Még egy lépés a Top Gun 2 megvalósulása felé

Mennyire jó ötlet a Top Gun 2? Az egykor szebb napokat látott Tom Cruise és Jerry Bruckheimer producer továbbra is megcsinálná a régi sikerfilm folytatását. Utoljára novemberben hallattunk a projektről, akkor Val Kilmer tette közzé, hogy benne lesz a filmben.

Mikor indulhatna a forgatás? Jelenleg még rendező sincs. De a tervezetről továbbra sem feledkeztek el. Bruckheimer twitterén osztott meg egy képet, amelyen Cruise-szal közösen vigyorog. Annyit tett hozzá, hogy New Orleans-ben tölti a hétvégét, meglátogatja régi barátját és megvitatják a filmet. Talán pár nap múlva hallunk újabb érdekességet?

cruisebruck

2 komment

  1. Mi ez az “egykor szebb napokat látott Tom Cruise” már megint? Legutóbbi filmje több száz millió dollárt hozott (M:I 5), A múmia- reboot vele szintén tuti, hogy siker lesz, és ha valóban megvalósul ez a projekt, szintén nagy bevétel várható! Szóval?

    • Egykor elég volt Cruise képét kitenni egy plakátra és a nép elment a filmre. A Mission Impossible 3 gyengébb teljesítménye környékén már megrendült a stúdiók bizalma iránta. Hiába volt jó a Kéjjel-nappal vagy a Valkűr, egyik sem lett kasszasiker. Vagy mondhatnám a Feledést, ami szintén bukás volt Amerikában, a nemzetközi területek húzták ki a bajból. A Jack Reachertől pedig konkrétan 250 millió dolláros összbevételt vártak, a Paramount gondolkodott is egy darabig, hogy akarja-e a következő részét. A holnap határa pedig cudar bukás volt Amerikában, szerintem viszont az év legjobbja volt. De megemlíthetném Az őrület hegyein-t, ami vele valósult volna meg, de az Universal mégsem bízott igazán a projektben. Szóval Cruise már rég nem akkora név, mint régen. A Mission Impossible meg borítékolható volt, hogy siker lesz, főleg a legutóbbi film fényében. Én nem venném biztosra egyébként, hogy A múmia nagy bevételt fog hozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *