7

Túljelentkezés a Han Solo film főszerepére

soloMint ismeretes, Han Solo is kap egy külön filmet. Vagyis egy eredettörténetet fogunk látni, tehát Harrison Ford semmiképpen sem játszhatja el a főszerepet. A THR információi szerint tengernyi színész szeretné eljátszani a karaktert, ugyanis eddig 2500 jelentkezés futott be, többek között Dave Franco, Ansel Elgort, Aaron Taylor-Johnson, Miles Teller, Nick Robinson, Logan Lerman, Jack Reynor, Colton Haynes, Max Thieriot, Leo Howard, Tony Oller, Chandler Riggs, Hunter Parrish, Rami Malek, Landon Liboiron, Ed Westwick, Tom Felton, és Joshua Sasse is köztük van. Lehet válogatni. És úgy tűnik, hogy a producerek egy valamennyire ismerős arcot szeretnének a filmbe. Azaz nem követik J.J. Abrams módszerét, aki ragaszkodott ahhoz, hogy a Star Wars 7-ben viszonylag ismeretlen színésznő játsszon.

És ha már Star Wars 7, kijött pár újabb kép a folytatásból.

starwarskep40

 

starwarskep43

starwarskep41

starwarskep42

7 komment

  1. Hát ezek körül max. Myles Tellerből meg Jack Reynorból nézem ki azt a vagányságot, ami a karakterhez kell. Utóbbi kicsit hasonlít is Fordra.

  2. Na ez az az eredettörténet, amire nem vagyok kíváncsi, mert a PG-13-ba nem férne bele, a disney pedig biztos hogy nem vállalná be a magasabb korhatár besorolást. Anno a ’80-as években úgy képzeltem el Han-t, hogy ő egy vagány, ám ugyanakkor piti kis csempész, aki nem rest átvágni, vagy hátba lőni az üzletfeleit, valamint mindenféle sötét/piszkos melót elvállal, ha megfizetik.

  3. Colton Haynes…O.o nagyon nem.
    Myles Tellerre szavazok én is, őt eltudnám képzelni A 20-as Hannak. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *