3

Martyrs előzetes

martyrssA 2008-as év nagy horrorszenzációja a Mártírok (Martyrs) volt. Pascal Laugier rendezését sok helyen dicsérték, rengeteg elismerést gyűjtött be. A direktor még abban az évben azt mondta, hogy éppen tárgyal a jogokkal kapcsolatban, Amerikában ugyanis meg akarják csinálni a remake-et. Daniel Stramm lehetett volna a rendező és Kristen Stewartot nézték ki a főszerepre. Teltek-múltak az évek, 2014-ben Stramm úgy nyilatkozott, hogy elhagyta a fedélzetet és szerinte a producerek 1 millió dollár alatti költségvetésű filmben gondolkodnak. Majd hirtelen a Safran Company bejelentette, hogy a film elkészült, dobozban van. A Goetz fivérek dirigálták a horrort, a főbb szerepeket Bailey Noble, Troian Bellisario, Kate Burton és Blake Robbins játsszák.

A tíz éves Lucie megszökik abból a raktárházból, ahol fogolyként tartották. Nehezen tudja feldolgozni az esetet és az árvaházban folyamatosan rémálok gyötrik. Egyedül csak egy vele hasonló korú lány, Anna érti meg őt. Egy évtizeddel később Lucie továbbra is gyötrődik, de végre le tudja nyomozni azt a családot, amely kínozta őt egykoron.

Please enable Javascript to watch this video

3 komment

 1. az eredeti egy igen zavarbaejtő film volt. Illetve két film, mert kb a felénél egy teljesen más történetbe fordulunk át. A mÁrtírok itt nem olyan hősök, mint egy háborúban, más jelentése van.
  SPOILER A kínzások durvák voltak (gondolom azért,mert egy 48 kilós lányt pöfültek,és ez engem zavar), de azért a nagy igazság a végén csak súgva volt,sajna nem hallhattam,pedig érdekelt volna a válasz 😀 eredetiben ajánlom, mint kb minden kis költségvetésű filmet.

 2. Egy újabb felesleges remake a feliratot olvasni nem hajlandó amcsiknak. Az eredeti egy gyomorba vágóan kegyetlen és brutális film, amihez nagyon nehéz lenne bármit is hozzátenni.
  @Nézőke: azok az élethű jelenetek akkor is durvák lettek volna, ha egy 100 kilós pasas kínoznak (lásd Hetedik, pedig ott csak utalnak rá). 😉

 3. Sok sikert az újraértelmezés készítőinek.
  Az eredeti egy műremek, zseniális alkotás, ezt “remake”-léssel csak el***ni lehet.
  Szomorú hogy egyre több az ilyen “remake”-lés.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *