6

Az FBI nyomoz az Aljas nyolcas kiszivárogtatása miatt

hatefuleightkepek15Minden évben jelentős mennyiségű film kerül ki a torrentre, jóval azelőtt, hogy DVD-n kiadnák. És olykor előfordul, hogy a bemutató előtt szivárog ki a netre a film. Quentin Tarantino erősen bosszankodhat, alaposan rájár a rúd. Nem elég, hogy az Aljas nyolcas (The Hateful Eight) forgatókönyve a világhálón köszönt vissza Tarantinora, aki tavaly emiatt fontolóra vette, hogy le sem forgatja a filmet, de a produkció már elérhető torrenten.

Az FBI nyomozást indított az ügyben, kiderítették, hogy az Alcon Entertainment társ-vezérigazgatójának, Andrew Kosove-nak küldték azt a verziót, ami felkerült a torrentre. Az ügynökök éppen ezért meg is látogatták az irodájában.

A Deadline telefonon kereste meg Kosove-t, aki azt állította, hogy nem találkozott a DVD-vel és nem is tudott arról, hogy küldtek számára egy változatot. Hozzátette, hogy ezt ő személy szerint lopásnak tartja és mindenben együttműködik a szövetségiekkel. Ígéri, hogy ki fogják deríteni a tolvaj kilétét és reméli, hogy a tettes nem a cégük egyik embere lesz.

A szivárogtatásért a Hive – CM8 vállalta a felelősséget, a hackercsoport töltötte fel a világhálóra A visszatérőt (The Revenant) is. Illetve állítások szerint birtokukban van további 40 Oscar-esélyes film másolata.

6 komment

  • Looooool Ezen jót nevettem!!! Szerinted mi történne velük, ha terroristák, vagy korrupt politikusok után kutakodnának?! Jeeez…. Azért mert van autód, politikusokat gázolsz?!

 1. Tökéletesen egyetértek ARMIDA-val.
  Meg ugye amilyen degenerált f—kalap társadalomban élünk, senkiben sincs jóérzés , vagy becsület hogy lenne annyi esze hogy utánanéz, és nem tölti le azt ami még csak pár napja van mozikban , vagy esetleg még be sem mutatták.

 2. Az hogy megnéztem nem zárja ki hogy moziba is elmenjek, jó a többség nem így gondolkodik de akkor meg jobban oda kell figyeljenek a biztonságra…a róka a hibás ha eltudja vinni a tyúkot? Nem hiszem 🙂

  • Elég rossz a példád: a rókának senki nem szólt, hogy tilos elvinni a tyúkot. Ha nyitva hagyod az ajtót és én elviszek valamit a házadból, akkor ki a hibás? Te vagy én? Mert a kommented alapján nem kell feljelentéstől és pertől tartanom…

   • Nem, mert magam mészárolnálak le. Viccet félre téve, sokféle szemszöge van ennek, nyilván zavaró művészként is, üzletemberként is – és inkább szerintem mindig ez fog dominálni, hogy szegénykéim mekkora anyagi kárt szenvedtek-, bár ez a része nem érdekel, mert legtöbbjük így is a felső 10k tagja. Maga a bűncselekmény nyilván elítélendő, de akit érdekel úgyis moziba nézi meg, lehet valakinek pont meghozza a kedvét, hogy megnézze moziban is (lehet naív vagyok, mint Vízió) aki meg esetleg olyan borzalmas anyagi helyzetben van, hogy egy mozit nem tud megengedni magának, hagy ne kelljen már rá várnia 6 hónapot, a spoilerektől rettegve…ha már úgyis fent van….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *