4

Fassbendernek két szerepe lesz a Prometheus 2-ben

prometheusdavidSokan úgy várták a Prometheus, mint a Messiást, hiszen a többség úgy vélte, hogy Ridley Scott helyre teszi az Alien franchise-t. Aztán kiderült, hogy a filmnek kevés köze lesz a savas vérű űrszörnyekhez és eléggé megosztotta a nézetők a sci-fi. De jön a folytatás, amely most éppen az Alien: Covenant címen fut. A forgatás márciusban startolt el, a történetben a Covenant űrhajó egy sötét, veszélyes bolygóra lel, amelynek egyedüli lakója a szintetikus David.

A Screen Daily kiderítette, hogy Michael Fassbendernek két szerepe lesz a filmben. Erről bizonyára majd hivatalosan is közzétesz valamiféle információt a stúdió, bár nyilván nem akarnak megosztani jó előre minden érdekességet. Illetve Noomi Rapace szintén vissza fog térni, de nem sokat fogjuk látni. Mi lesz vele? Jó kérdés.

Scott arról is beszélt, a Covenanttal együtt legalább három folytatása lesz a Prometheus-nak. Azt mondta, hogy nagyon furcsállta, hogy az 1979-es klasszikus után elkészült három részben senki nem foglalkozott azzal, hogy honnan jöttek ezek a lények és miért teremtették őket. A Prometheus első felvonásában már foglalkozott ezzel és most jöhet a következő, ami erősen kötődik az előző részhez. Majd jöhet a harmadik és a negyedik, amivel el is érnek a 79-es Alienhez. Megtudjuk, hogy mit keresett ott a spacey jockey és miért volt benne egy alien.

4 komment

  1. Ez mind szép és jó, csak az a bibi, hogy a Prometheus 2 még két teljes év múlva jön. Szégyen. Amikor 2012-ben volt az első rész, úgy volt hogy 2014-ben jön a folytatás, nagyon örültem, és most a két évből lett 5 év. Miért? Nagyon igazságtalan és borzasztó. És az el se merem képzelni hogy a Prometheus 3-4 mikor jönne. 2040-ben talán? Van így értelme?
    Amúgy én is hallottam hogy Elizabeth Shawnak alig lesz szerepe a folytatásban. Pedig ő volt a kedvencem az első részben, szinte miatta néztem azt. Ha őt eltávolítják, akkor a folytatást majd nagyon vonakodom megnézni.

    • hát 79 az alien ha jól rémlik és 2012 a promi szal ahhoz képest az 5 év semmi ha azt nézed 😀

  2. a legjobb az lenne ha minden karaktert ő alakítana, akkor érdekelne, így csak megnézem majd miatta

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *