8

Egyiptom istenei előzetes

godsofeeeeAlex Proyas a Képlet (Knowing) óta nem készített filmet. Jövőre egy fantasy-vel érkezik, ami elvileg 140 millió dollárba került, az előzetes alapján ennek törekedét tippelnénk. Gerard Butler alakítja a könyörtelen istenséget, aki az egykori békés Egyiptomot a káoszba taszítja. Brenton Thwaites próbálja megmenteni az emberiséget, megpróbál szövetséget kötni Horus istennel. Elodie Yung lesz Hathor, Chadwick Boseman pedig Troth-ot formálja meg. Amerikában február 26-án mutatják be.

godsof1

godsof6

godsof2

godsof3

godsof4

godsof5

8 komment

  1. Pedig nekem elég ígéretesnek néz ki, én várom. Egyébként én úgy tudtam áprilisi film lesz.

  2. Na kb a terminátor genesys előzetesbe volt ilyen gyenge a cgi, eleve most hallok erről először, hát nem tudom, esélyes a jövő év legnagyobb buktájára a versenytársakat ismerve

  3. Jaj, én imádom az ilyet! Igaz, hogy az agyam azt üzente nekem: túl sok képi információ; de nem érdekel, megnézem kockáról-kockára.

  4. Gerry bacsi? Gyenge CGi? Bukta lesz? Hm…emlekszik valaki a Tamadas a Feherhaz ellen elso trailerenel a kommentekre??? De ja vu…

  5. Gerry bacsi? Gyenge CGi? Bukta lesz? Hm…emlekszik valaki a Tamadas a Feherhaz ellen elso trailerenel a kommentekre??? De ja vu..amugy majd meglatjuk. Proyas neve azert szamomra biztato..

    • Nekem a Támadás a Fehér Ház ellen kellemes meglepetés volt, pláne, mivel Emmerich filmjétől vártam azt, hogy jó lesz. Viszont ez itt egy fantasy, ahol tengernyi CGI lesz. Remélem nem egy Herkules legendája-féle bénaság lesz belőle.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *