3

Sorozat lesz a Boszorkányvadászokból

jancsiésjuliskaA Boszorkányvadászok (Hansel & Gretel: Witch Hunter) után sokáig beszéltek a folytatás lehetőségéről. Szépen, lassan formálódott a következő rész, Bruno Aveillan ülhetett a rendező székbe és már-már úgy tűnt, hogy minden sínen van. Azonban a Deadline információi szerint a Paramount meggondolta magát. Film helyett sorozatot akarnak. János és Júlia epizódonként öldösnék a banyákat.

A mozifilm 50 millió dollárba került, Amerikában 55 millió dollárt hozott, a nemzetközi területekről még 170 millió dollár folyt be. Nem ez az egyetlen Paramount projekt, amihez szerettek volna folytatást, de mégis inkább egy szériát hoznak össze. A legutóbbi Jack Ryan kaland sem szerepelt valami fényesen hazai földön, CIA elemzője a tévében próbálkozhat.

Bár közel sem biztos, hogy a kisképernyőn sikert fog aratni, hiszen a Különvélemény (Minority Report) sem hozta lázba a nézőket.

3 komment

  1. sok értelme van ezeknek, különvélemény, constantine, limitless most meg ez, jó kis filmek után csinálni egy sorozatot amire senki sem kíváncsi, biztos kisebb pénzügyi kockázat vállalás de a fent említett filmek bármelyikének a folytatására szívesen beülnék inkább

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *