3

Pletyka: Michael B. Jordan lesz Boba Fett

bobafettMint ismeretes, a második Star Wars spin off filmet Josh Trank rendezte volna, azonban ő lelépett és így inkább a Phil Lord & Chris Miller által írt Han Solo kerül az előtérbe. A híresztelések szerint a most már harmadik különálló Star Wars produkció Boba Fettről szólna, de a stúdió mindezt még nem erősítette meg. Elképzelhető, hogy F. Gary Gray dirigálhat a forgatáson, viszont ő most a következő Halálos iramban résszel van elfoglalva.

A legújabb pletyka szerint Michael B. Jordan alakíthatná a hírhedt fejvadászt. Ha esetleg igaznak bizonyulna, akkor a rajongók kissé kiakadhatnak, hiszen Fett ugye apja klónja lenne, így eléggé furcsa, hogy miért egy fekete színész kelti életre a karaktert.

Mivel Trank korábban a Chronicle-t forgatta, amiben Jordan szintén játszott, elképzelhető, hogy valóban szóba került a neve és lehet, hogy a stúdió fontolgatja a leszerződtetését, annak ellenére, hogy a direktor már messze jár.

De azért nagyobb problémája is lehet a Disney-nek a filmmel. Hiszen egy negatív karakterről van szó, akinek a saját történetében inkább hősnek kellene lennie. És ezt úgy kellene megoldani, hogy a már eddig bemutatott Star Wars részekbe ne rondítsanak bele.

3 komment

  1. Boba Fett köré az SW-rajongók kialakítottak valamiféle kultuszt, ami nagyrészt rejtélyes eredetének köszönhető. Ezt aztán kissé ügyetlenül felfedte a prequel-trilógia, és szerintem innentől már nem annyira érdekes a karakter. Esetleg a IV-VI idővonalával párhuzamos kalandok jöhetnének szóba.
    Mondjuk azért illeszkedhetnének színészileg a prequelhez, meg kéne keresni a srácot, aki akkor játszotta (Daniel Logan: http://www.imdb.com/name/nm0517535/).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *