2

Jane Got a Gun előzetes

janegotagun1Brian Duffield 2011-ben írt forgatókönyve sok dicséretet kapott, de eléggé rögös út vezetett a forgatás kezdetéig. 2012-ben Natalie Portman vállalta be a főszerepet, egyúttal producerként is húzta a tervezet szekerét. Michael Fassbender a sötét oldalt erősíthette, Joel Edgerton és Rodrigo Santoro neve keringett a film körül. 2013-ban Fassbender az X-Men folytatás miatt távozott, Lynne Ramsay pedig úgy gondolta, így Edgerton a főgonosz helyett Jane exét testesíthetné meg, a negatív karaktert pedig Jude Law játszhatta volna.

A forgatás első napján Lynne nem jelent meg, a producerek pedig a fejüket vakarták. Nem akarták veszni hagyni az előkészületekre költött összeget, így lóhalálában új rendezőt kerestek. Gavin O’Connor vállalta a feladatot. Ugyanakkor Law búcsút intett, mivel ő kifejezetten Ramsay-vel akart dolgozni. Dariug Khondji operatőr szintén lelépett, Mandy Walker töltötte be a megüresedett helyére. Bradley Cooper pedig Law posztját töltötte be, azonban a színész nem sokáig tartózkodott a fedélzeten, Ewan McGregor vette át a stafétabotot.

2014 augusztus 29-re tűzték ki a bemutatót, amit 2015 február 20-ra módosítottak, majd szeptember 4-re toltak. Azonban idén nyáron a Relativity pénzügyi nehézségei miatt bebukta a forgalmazási jogokat, amit Weinsteinék szereztek meg. Ha minden jól megy 2016 februárjában a mozikba kerül a western.

Jane Hammond végre maga mögött hagyta az erőszakos Bishop bandát, új életet kezdett és férjhez ment. Ám egy napon ura lőtt sebekkel érkezik haza, Bishopékkal volt nézeteltérésére, ráadásul a nyomában lohol a csapat többi tagja. Nincs hova futnia, Jane-nek nincs más választása, egykori szerelméhez fordul segítségért.

janegotagunposter

2 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *