3

Folyik a Power Ranges szereplőválogatás

powerrangersA Lionsgate feltett szándéka, hogy új életet lehel a Power Rangers-be. 2017. január 17-re tűzték ki a bemutatót, elvileg jövő év elején Dean Israelite vezényletével el is indulna a forgatás. Jelen pillanatban még nem szerződtettek le egyetlen színészt sem, de ezen a hétvégén néhány fiatalt behívtak tesztfelvételekre, így elvileg hamarosan kiderül, hogy mutathatják be harcművész tudásukat a színes kosztümökben.

Daniel Zovatto (Valami követ), Ross Butler (Chasing Life) és Brian Marc között fog eldőlni, hogy ki húzhatja fel a fekete ruházatot. KJ Apa (Shortland Street), Austin Butler (The Shannara Chronicles) és Mitchell Hope Jason szerepéért szállt harcba. A karakter a Vörös Ranger és az eredeti felállás szerint a csapat vezére is egyben.

AnnaSophia Robb (Híd Terabithia földjére), Naomi Scott (The 33), Stephanie Scott szintén befáradt tesztelésre, valamelyik a három fiatal hölgy közül bújhat Kimberly bőrébe és a rózsaszín göncbe.

3 komment

  1. Tehát ha jól értem, a film a Mighty Morphin Power rangerekről fog szólni? De hát róluk már volt egy mozifilm, amiben Ivaan Ooze ellen harcoltak! Hogy lehet ilyen hülye Hollywood? A legelső ranger csapaton kívül létezik még 20 másik, miért azokról készítenek mozifilmet, miért kell ugyanaz a csapat kétszer!? Tényleg ilyen marhák!?

  2. Minek kell ebből film? 😀 Ótvar gagyi f*s volt az összes film. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy értelmes filmet tudnak forgtani ebből a témából.

  3. Inkább a rövidfilm alapján csinálnának mozit. Jobban járnánk ezerszer és végre valami fogyasztható és szórakoztató élménybe lehetne részünk. Erre az elképzelésere keresztet vethettünk. Jól fog mutatni a moziműsorban az egy-két Asylum film mellett. 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *