3

Megegyeztek a pereskedő felek, belevágnak a Dungeons and Dragons rebootba

dungeonsanddragonsTalán sokan egyetértenek azzal, hogy a a Dungeons & Dragons filmből többet ki lehetett volna. Sokkal többet. A 2000-ben bemutatott fantasy nem a minőségéről híresült el. 2013-ban a Warner a Sweetpea-vel közösen bejelentette, hogy megcsinálják a rebootot. A hírre a Hasbronál is nagy mozgolódás támadt és nagy lendülettel pereltek el, azt állítva, hogy a játék megfilmesíti jogai már rég náluk vannak, ráadásul betervezték a saját a D & D filmjüket.

Most került fel a pont az i-re, ugyanis a feleknek sikerült meggyezniük egymással és nem várták meg, hogy a bíró döntsön. A Sweetpea, a Hasbro és a Warner közösen készíti el a produkciót. David Leslie Johnson, A titánok haragja (Wrath of the Titans) és a The Conjuring 2 írója dolgozott a forgatókönyvön, rendező még nincs.

3 komment

  1. De még mennyire! A D&D igazán megérdemel egy tisztességes filmet. A forgatókönyv még annyira nem is, inkább a büdzsé aggaszt.

  2. Szerintem a filmnek a kivitelezése és hangulata remek volt, a film egyetlen nagy hibája a szánalmas akciójelenetek voltak. Egyedül a film végi főhős-kopasz összecsapás volt jó, de a többi akciójelenet, még a sárkányok összecsapása is szánalmas volt.

    Tehát belevágnak végre a rebootba? Príma. Nagyon rég várok már erre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *