10

Kylo Ren nem Sith lovag

kyloren

Közeleg a hetedik Star Wars, J.J. Abrams pedig nem az a filmes, aki korán szereti megosztani a rajongókkal az információt. Elviekben a következő Empire magazinban sok-sok érdekesség lesz a produkcióval kapcsolatban és talán többet meg fogunk tudni az Adam Driver által megformált Kylo Renről. Mindenesetre azt már tudhatjuk, hogy Ren megszállottja Vadernek, ezért is néz ki hasonlóan, mint a Sötét Nagyúr. Abrams ugyanakkor elhintette, hogy Ren nem Sith és Snoke legfelső vezető utasításait követi.

Snoke-ot performance capture technológiával keltik életre, a hangját Andy Serkis fogja szolgáltatni. Abrams valószínűleg nem fogja most még mutogatni a karaktert, vagy ha nagy lesz a nyomás rajta, esetleg egy-két képkockát megmutat a Sötét Oldal nagy hatalmú egyéniségéről. Ugyanakkor Abrams szó szerint a nácikhoz hasonlította az új csoportosulást.

„Egy beszélgetés során vetődött fel, hogy mi lett volna, ha a nácik Argentínában újra szervezkedni kezdtek volna? Mi jöhetett volna létre ebből? Vajon megalakulhatott volna az Első Rend, amely csodálja a Birodalmat? És a tagok a Birodalom munkáját befejezetlennek tekintik? Elképzelhető, hogy Vadert mártírnak tartják? Szükség van-e arra, hogy befejezzék a korábbi feladatokat? „

10 komment

 1. Még egy kis adalék . Lehet , hogy valakit érdekel 😉
  Tehát : Kylo a First Order ( vagyis az Új Birodalom ) tagja és a Knights of Ren frakcióhoz tartozik akik “Erő” és Fénykard használók . Ergo innen származik a név ; Ren .
  (Ezek alapján ez talán hasonlít a Sith-ek Darth “rangjához” …. , de ez már csak egy ötlet 😉 )

  • Amugy amit irsz abban lehet némi logika.Anno Timoty Zhan könyvében volt egy erö semleges fickó,kissé zakkant volt.Lehet ,hogy ös is valami hasonló.

 2. Elképesztö,hogy még mindig ha valaki gonosz akkor olyanak kell lennie mint a náciknak.Ha olyanok akkor miért?Megalakitják a galaxis elsö törvényét ami védi az állatokat meg a növényeket és létrehozzák az elsö nemzeti parkokat?Vagy ha már Argentina,azt ezekszerint nem tudja a készitö,hogy a nácik létrehozták a nemzetiszocializmust Argentinában.És olyan sikeres volt,hogy máig siratják az akkori elnöküket és feleségét(Juhan és Evita Peron).Csak hát tönkre kellet teni mert az usa soha nem türne meg maga mellet egy erösebb déli országot lásd Mexico esetét szintén.Bocs ,hogy igy elkalandozatm de már tököm televan az olyan magyarézatokkal,hogy “olyan mint a nácik”miközbne igazábol alig tudnak roluk valamit.

  • Miért lep meg? Láttad mekkora orruk van egyeseknek hálivúdban…?! 😀 amúgy legyenek olyanok is mint a nácik, elvárom hogy kemény ellenfelei legyenek a “jóknak”.

  • Arrafelé az abszolút gonosz szinonimájaként használják a náci szót (és nem járnak messze az igazságtól). Nézd meg az eredeti trilógiát, Lucas ott is őket használta referenciaként a birodalom külsőségeinek megvalósításakor.

  • Biztos lehetsz benne, hogy nagyon is tanulmányozták a nácikat. (Lásd az eredeti trilógiát, és ezt nem kizárólag a ruhájukra értem – bár divat szempontjából az egyik legelegánsabb ruha az SS-é volt. Hugo Boss.)
   Nem értem, hol van abban a probléma, hogy az alkotók inspirációt keresnek. A dolog általában így működik. 🙂

 3. Nagyon egyszerű. Vonatkoztass el te is! Náci egy gúnyszó. Mindenkire dobálják aki politikailag inkorrekt az imperalista felfogásban. Szval régen nem a németek a nácik már. Én bőven osztom tovább bizonyos nácizgatós köröknek, amitől rendre fejre szoktak állni. De már én is nagyon unom a nácizgatást.

 4. Érdekes a várható sztorival kapcsolatban sakkozni: Domhnall Gleeson karakterét nagyon homályba burkolják, szerintem ő lesz a hunyó az új trilógiában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *